Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto není běžný krimi-příběh. Naši dva hrdinové - Silvio (Renato Pozzetto) Vasco (Enrico Montesano) jsou horliví, blázniví o milí policajti. Dostanou se na stopu pašerákům drog, kteří se snaží propašovat do Itálie nebezpečnou drogu „crack". Svérázným způsobem se těmto zdánlivě nešikovným poldům podaří odhalit, že obecně vážený ředitel dobročinné společnosti pro děti je ve skutečnosti hlavou celé bandy pašeráků. Podniknou všechny možné kroky k tomu, aby ho dopadli. I když se jejich „zvláštní" metody stávají často až nebezpečné pro okolí, jejich akce je nakonec úspěšná... (Intersonic)

(více)

Recenze (5)

hrona 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná podívaná, nepřekvapí, ale ani nezklame. Zkrátka ujde. Malinko mi děj připomněl Policajta z Beverly Hills. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Hvězda Italských "bláznivých komedií", populární Renato Pozzetto, si vyhledává pro své filmy zajímavé partnery a dává tak svým kolegům příležitost, aby se uplatnili vedle jeho zavedeného hereckého typu tlustého měšt´áka. Po Paulu Villaggiovi (obě Bláznivé komedie), Christianu De Sicovi (Ricky Barabbas) a Ezziu Greggiovi (Dva společníci) ho nyní můžeme vidět po boku Enrica Montesana ve filmu Poldové v akci.Tentokrát hraje usedlého milánského policistu Silvia Camuratise, který své úřední povinnosti rád mění v úřednické. Do terénu chodí dost nerad, protože mu obvykle akce proti zločincům moc nevycházejí. Všechno změní Silviův římský kolega z protinarkotického oddělení Vasco Sacchetti, pátrající v Miláně po překupnících drog, kteří se pokoušejí prosadit na černém trhu crack. Vasco, který vapadá jako vagabund, aby lépe splynul s "pracovním prostředí", zatáhne elegantního, opatrného kolegu do svého případu. Silvio se musí vyrovnat s faktem, že jedná za zády nadřízených, je nucen čelit nebezpečí a absolvovat četné krkolomné honičky a souboje, při nichž mu jde o život. Šéf připravovaného drogového obchodu, navenek počestný lidumil Rotelli, přičiněním dvojice policistů nakonec přece jen skončí ve vězení. To jen ve stručnosti k obsahu tohoto Italského snímku, který hodnotím zlatým středem. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze italská komedie s italskými rysy, náturou a ryze italským humorem. Snímek hlavně přitahuje účastí komika Renata Pozzetta, ale bohužel, pecka to zase až tak není. Občasné vtípky tu sice jsou, ale příběh se tentokrát tváří daleko vážněji. A tak i když se při sledování tohoto snímku nikdo smích za břicho popadat nebude, jedná se o příjemnou pohodovku, která nemá čím urazit. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama