Reklama

Reklama

Návrat do 1997

(seriál)
  • Jižní Korea Eungdaphara 1997 (více)

Epizody(16)

Jako teenager byla Shi Won posedlá chlapeckou skupinou. Ve svých 33 letech společně se svými přáteli oživují své vzpomínky, zatímco se blíží jejich školní sraz. (Netflix)

Recenze (13)

Sykon 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, u kterého jsem po dlouhé době váhal nad nejvyšším hodnocením. Především dokud byli hlavní hrdinové na střední škole, fungovalo to jako vynikající komedie. Přesto některé momenty byly pro mě osobně až děsivé - takovéhle hardcore fanoušky mám poněkud problém pochopit. Jenže druhá polovina už takový náboj prostě nemá a to je velká škoda. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Obyčejné, bez smysluplnější zápletky, ale přesto nějakým způsobem poutavé. Reply 1997 není o povrchním pozlátku, naopak je to seriály, který má velkou a barevnou duši. Někdo jí uvidí hned, někdo vůbec a někdo se do ní musí postupně prokousat jako já. Po prvním díle jsem si říkal, že se na Reply 1997 dívat sice dá, ale žádná velká sláva to není, po druhém mě začal zajímat víc, po třetím jsem si už plně uvědomil, jak moc se mi spousta charakterů dostala pod kůži. ■ Výřez ze života jedné party přátel, kteří zažívají svou první lásku, prožívají nešváry dospívání a přechod do dospělého života. Musím říci, že doba dospívání byla ztvárněná božsky, až ve mně vzbuzovala kapku sentimentu a nutila mě přemýšlet nad dospíváním mým vlastním. ()

Reklama

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Žiaľ nie. Hlavná postava Shi Won väčšinu času na facku, a to mi vôbec K-Pop scény nevadili. Hlavný hrdina mal otrasné grimasy celú dobu. Ostatné postavy docela v poriadku, ale zaujal ma iba Hak Chan. Hudba fajn, ukričanosť rodičov najprv vadila, potom som si na ňu zvykol, dokonca miestami bavila. Plusom určite aj komediálnosť strednej školy. Posledný diel bol 5 hviezdičkový, ale celkovo to je na silnejšie 3. Plánujem dať šancu aj Reply 1994 a 1988. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Kluci půjčující si porno, holky co šílí po pop idolech, rodiče, co jsou nakonec ještě bláznivější než jejich děti..mohlo to být brutální klišé.. Díky bohu nebylo. Je to sentimentální, ukřičené, vtipné, smutné, veselé, hysterické, hravé a lidské. Ano, takový jsme taky byli (jenom jsme teda asi o něco víc pili:) a ano, taky se za to nestydíme!! A teď si to jdu dát ještě jednou... ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Končím po 6. části. Rodiče byli děsně hluční a nezábavní, zejména Seon Dong-il mne tu fakt zklamal, ale to je chyba role - jako uřvanej taťula neměl šanci předvést své kvality. Šílenství kolem k-popu jakožto čtyřicátník pochopit a ocenit nedokáži, ty písničky se rovněž poslouchat nedaly, je mi líto - chlapecké skupiny na mne moc nepůsobí :-) Celkově je to až příliš upištěné a podobný styl humoru prostě není můj šálek kávy, takže i přes nějaké ty zábavné i dojemné momenty necítím potřebu pokračovat dál a jdu na Hotel Del Luna s kouzelnou IU :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama