Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 4
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Recenze (2 421)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak nám Džej Džej kalkuloval, kalkuloval a kalkuloval a nakonec mu vyšlo, že nejlepší bude pro Mikymause, který se brutálně vycinkal na výpalném Jirky Lukáše, ukrást plány Hvězdy smrdí a vyždímat z té neinvence aspoň memoriál artritických gerontů. A to měl, kurva, k dispozici v podstatě nový začátek a mohl v té předaleké galaxii vymýšlet takové vyfikundace! Zbytek magie udělalo píár, otylí pojídači horkých psů, co se i v padesáti stále převlíkají za princeznu Leiu a šermují se při bárbekjů s ostatními kokoty světelnými meči od Hasbra, si patrně z těch popkornově popkulturních odkazů nastříkali do imperiálního bakelitu od téhož výrobce, no a Strýček Skrblík v dresu nejkýčovitějšího kurviče vkusu našich dětí skáče šipky do hromady zlaťáků, přičemž se mu v očích protáčejí přeškrtnutá eska. A přitom jde jen o sice spektakulární, ale sprostý komerčně kalkulativní impotentní plagiát, v němž si ochablý sušický Han a povislá princezna nasmrkali tlustého Merylyn Mensna, který je hrozivý asi jako medvídek Pú. Celý ten zmar ještě vhodně doplňuje naprosto prkenná džedáj rytířka alá Hangrgejs a ultimativně nesympatický negroameričan, kterému od začátku nepřejete nic jiného než pár frajerů v bílých kápích a hořící kříž před kokpitem Falkon Milénia. A jsem docela zvědav, jestli se jim Luk Skajvókr dožije pokračovaní, nebo si příště Endy Serkis zase zaglumuje a zaVolkruje. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Povedený restart i pilot k nové nekonečné Star Wars sérii, za sebe jsem ale doufal, že se do toho Abrams víc opře a vpálí nám do kůže poutavější příběh, nosnější emoce i výrazně větší porci atrakcí. Oproti Star Trekům až příliš pietní, místy přímo nostalgicky zbabělé s mnoha WTF veletoči ve scénáři... ale řemeslně samozřejmě brilantní. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Slušný pilot k velmi drahému televiznímu seriálu. A síla nikde. Vlastně ani ta sithská temnota, kterou jsem tak hmatatelně cítil ve staré trilogii, nebo v ´Pomstě sithů´. Kdyby mi bylo nyní patnáct, šestnáct let a Episoda VII. by byla mojí první, co ze světa Star Wars shlédnu, nic by mě nemotivovalo pídit se po starších dílech. A to je smutné. Celkem jsem se bavil, to určitě, ale nenašel jsem nic, co by poslední epizodu stavělo do světla kultovnosti, nadčasovosti, jako staré episody. Kdybych měl použít přirovnání, tak Abramsův film je něco jako třetí díl Terminátora, slušné hollywoodské řemeslo, ale nic víc. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Při troše generalizace a relativizace bych sem mohl zkopírovat komentář k Jurskému Světu, protože Epizoda VII je totéž v bledě starwarsovém. Chápu, že potom, co Disney vysázel Georgi Lucasovi ten těžko představitelný ranec peněz, nechtěl se hned prvním krokem pouštět do žádných nepředložeností, a v podstatě skrze J. J. Abramse elegantně zakličkoval v poli permutací, aby přinesl Star Wars novým generacím publika, a zároveň přitáhl zpět miliony fanoušků z těch generací starších. A nikoho lepšího na tu práci objektivně sehnat nemohl, jak dokazují první dva "nové" Star Trek filmy. Háček je v tom, že čeho je moc, toho je příliš, a už samotné "original" Star Wars se pohybovaly na hranici směšnosti (a Epizody I-III někdy i za ní). Když hlavnímu fyzicky přítomnému záporákovi (skutečný hlavní záporák vypadá jako něco, co uteklo z Green Lanterna nebo v lepším případě z potitulkové sekvence něčeho od Marvelu - možná na počest tripu těch, kdo ho vymysleli, se taky jmenuje Grand Mástr Smouk, tedy pardon, Snouk;)) vtisknete do ruky laserový Excalibur, a pojmenujete ho Guy Loren, nebo Kyle Oren nebo tak nějak, a necháte ho předvádět záchvaty zuřivého vzteku střídané slzením, nezachrání to ani Adam Driver, který - má-li co hrát - dokáže předvést velké věci. Jinak v Epizodě VII najdete všechno, co ke Star Wars patří - záhadného teenagera nabušeného midichloriany, tajemného zakrslého mimozemšťana, slizkého důstojníka imperiální flotily, Sitha (který není Sith, samozřejmě;)), nějaký ten humor, špičkové vizuální efekty, obsesi na architekturu metr širokých mostíků bez zábradlí nad kilometry hlubokými propastmi, a tak dále, a tak podobně. Takže ano, účel to splnilo, ale pokud jde o příběhový obsah a jeho rozplizlost, má to výrazně blíž epizodám I až III než staré dobré "první trilogii" epizod IV až VI. 70% a šmitec. Znovu se podívám jen v případě, že by další dvě epizody byly tak dobré, že si zaslouží vidět celou trilogii jako celek. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Je to podobné rozkročení mezi remake a pokračování jako u nového Star Treka či Jurského světa, ale zatímco tyhle fenomény ve starých vodách dokázaly najít něco nového (případně minimálně energicky variovaly původní filmy), Síla se probouzí na to jde mechanicky a bez vlastního vkladu. Hrozně z toho křičí "jedeme na jistotu, chceme potěšit staré fanoušky a hlavně nabrat tunu nových". Je to špatný film? Ano omylem! Je to film, co si zaslouží hate? Kdepak. Ale spíš než plnohodnotné pokračování to působí dojmem velkolepého pilotu k opravdu drahému a stylovému seriálu. Ok, dnes jsou na to diváci už celkem zvyklí. Já bych ocenil to, kdyby se ten film aspoň TVÁŘIL, že má nějaký konec. Dřív si ze Saw všichni dělali srandu, že je to seriál v kině. Marvel/Disney tenhle trend držej ještě víc a bude hůř/líp (podle toho, jestli to člověku vyhovuje nebo ne). Osobně mě každopádně Epizoda VII moc nebavila. Buď se ve filmu kopírují momenty ze staré/nové trilogie, nebo je tam až nečekaně standardní akce. Ta absence momentu překvapení zamrzí asi nejvíc, protože Abrams prakticky v každém svém filmu/seriálu dokázal nečím ohromit. Což se Epizodě VII vyhlo obloukem. Prakticky každý významnější moment je dopředu tak čitelný, až to bolí. Včetně finální scény. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno jsem čekal, až přijde tvůrce, který Hvězdné války oseká od všeho toho mytologického balastu, který už tady byl stokrát. George Lucas v původních filmech vycházel z různých učení od starověku přes křesťanství a protože nešlo o nic nového, jen nudil. J. J. Abrams je takovým tvůrcem pro mě, který Hvězdné války bere víceméně jen jako jednu z moha fantasy, provázenou neuvěřitelným výdělečným potenciálem. Abrams vytvořil zdánlivě jiný, ale přesto tolik stejný svět, moderní, s chytrým humorem a dilematy základních bojů dobra se zlem. A že je ten boj opravdový, dokazuje, že se neváhá zbavit postavy tak důležité. Abrams vytvořil svět pro mě, který jsem byl do příběhu zažraný skoro od začátku, a to jsem, prosím, spíš Trekkie. Dávám opatrných 90%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Předem disclaimer pro fanoušky - komu se film líbil, budiž mu to přáno. Smůlu mám já. Hvězdné války pro mě nikdy nic neznamenaly a nijaký zážitek si pro mě přichystala i Síla se probouzí. Děj je naprosto předvídatelný, nepostřehl jsem známky ničeho originálního či zajímavého. Variování motivů předchzích epizod můž být zábavné pro fanoušky, ale samo o sobě to nic neznamená. Dialogy sestávají z prázdných nostalgických frází, postavy k sobě pociťují nevysvětlitelně hluboké pouto, ačkoli děj se mohl odehrát na ploše, kolika, maximálně pár dní? Tento aspekt nabývá občas až parodických rozměrů, jako když například Kylo Ren odhaluje, že Han solo je pro Rey "jako otec, kterého nikdy neměla" (ačkoli to z filmu působí, jako když se znají stěží pár hodin), nebo když se Finn s Poem znovusetkají a padnou si do náruče jako, jako kdyby spolu prožili minimálně vietnamskou válku, ale ve skutečnosti mají za sebou jen poloúspěšný únik z lodi, který mohl zabrat zhruba půl hodiny. Fakt to občas působí, jako kdyby to psal úplný debil, nebo někdo, kdo má za debily diváky. A tahle rakovina science fiction teď bude několik let zabírat plátna kin a bude s ní ztrácet čas velká část mladých nadějných režisérů, kteří by se místo toho mohli věnovat něčemu smysluplnějšímu. Super :-/ ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bože!!! Dve hodiny som sa šťastne usmieval. Teda - okrem okamihov, keď som sa hlasno smial, hlasno rumázgal alebo si obhrýzal nechty od napätia. Viem, že je to nostalgia. Viem, že film je v podstate remake ep IV, že zloduchovia sú trochu srandovní, že sa to miestami pohybuje na hrane paródie... Ale to nič nemení na absolútnom fanboyovskom nadšení z konečne kvalitného návratu do preďalekej Galaxie. Všetko je hmatateľné, herci sú super a réžia dravá. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Demonstrace Síly a čisté filmařské dobro z rukou fan-boye, který patří k výlučné hrstce těch filmařů, jenž chápou, jak zaháčkovat nostalgiky věku 30+ s ofsetem Millenium Falcona na tričku, i wannabe nerdy šoupající si na profilovku světelný meč jenom proto, že to na Facebooku zrovna letí. Šel jsem na nového Abramse a pochopil, jak se cítili lidé na konci sedmdesátek. Čistá filmařská extáze, oplývající kinetickou akcí, božími triky, vybalancovaným humorem, pomrkáváním na všechny konce galaxie a hlavně dalším posunem univerza. Fňukat nad tím, že se remakuje Epizoda IV je zcestné. Předcházejících 6 epizod vlastně nebylo ve finále o ničem jiném. Musím ještě jednou… Abych to napodruhé pronudil a teprve po třetí projekci opravdu docenil. Těch skrytých narážek na věci budoucí tam tuším tolik, že v roce 2019 se budeme ještě divit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekám na tohle pokračování řadu let a najednou už je za mnou. A výsledek? Dalo by se najít celá řada důvodů, proč sedmou epizodu sejmout. Taková Spáčilová v recenzi pro Mladou Frontu opět nezklamala. Smutné u ní ale je, že do své recenze uvedla to, co se od této epizody dalo tak nějak očekávat. Ani bych se nedivil, kdyby po úvodních titulcích vstala a odešla. Ono totiž kritizovat to, že příběh ředí původní trilogii svým příběhem a v podstatě nepřináší nic nového, by dovedl kde kdo. Jenže sladit nové postavy v takovém univerzu je taky určitý um, který nedovede každý a J.J. Abrams to podle mě zvládl na výbornou. Osobně mám pocit, že jsem se na sklonku roku nemohl setkat s lepším filmem v kině. Digitálních efektů je méně, jak těch skutečných, což je tvůrcům rozhodně k dobru. Nové postavy v podobě Daisy Ridley a John Boyegy jsou moc fajn. Stejně tak Adam Driver podle mě splňuje to, co mu tento příběh určil. Je to vysloveně hnusák pohledem s evidentně hodně slabou vůlí bejt chcípák. Okolnosti z něj ale dělaj vysloveně zrůdu. Do toho epický příběh, který jde po vzoru první trilogie. Co víc chtít? To teda fakt nevím... ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Je to tam. Je to tam všechno. Abrams slíbil, že jeho Star Wars budou tradiční, klasické a fandové z nich budou nadšení. A splnil to. Všechno je tu správně. Když se objeví staří hrdinové, ať už lidští, mimozemští nebo mechaničtí, je to skoro doják. Ti noví vedle ně navíc skvěle zapadnou a trio Boyega, Ridley a Isaac je herecky naprosto přesné a dokonale obsazené. Akce šlape, zvraty fungují a jako film, který má potěšit znalce a představit tenhle vesmír nové generaci, to funguje výtečně. Možná až moc. Zatímco u Star Treku měl Abrams odvahu jít dál a překročit stín série, tady k tomu bohužel nedojde. Svou práci odvede skvěle a všechno, často včetně osobitého režijního stylu, obětoval tomu, aby natočil „ty správné Star Wars“. A nakonec mu nezbyl čas na to, aby šokoval, dojal nebo pobavil nad rámec očekávání. Nechci znít nespokojeně, sedmé Hvězdné války se mi líbily, ale pocit, že se tu hrálo zbytečně moc na jistotu, je prostě příliš silný na to, abych mohl mluvit o absolutním nadšení. Na zatraceně dobrý film to však stačí bez problémů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $245miliónovTržby USA $936,662,225 Tržby Celosvetovo $2,068,223,624▐ ...tie tržby je riadna paľba... Tržby za predaj Blu-ray v USA $151,539,173║ Tržby za predaj DVD v USA $39,587,660║ Režisér J.J. Abrams vykročil s novými Star Wars VII ráznym krokom vpred. Dokázal prepojiť a ucelene rozšíriť pôsobenie ságy. Jasne že za týmto filmom stojí neskutočne veľký tím ale réžia to udržala krásne pokope udala smer. Tak aby to nič nenarúšalo a fungovalo. Správne začleniť do universa nové postavy. Ustáť stanovený koncept a to sa mu všetko podarilo na výbornú. Samozrejme, že priebeh deja nám pripomenie určite veci, scény z dielov minulých ale kto má rád SW tak si to zamiluje aj na x-krát. Niekoľko krát tu zažijeme príjemné zimomriavky. Hlavne keď sa tu objavia starý známy. Vtedy to má dosť silný náboj a aj mladá krv sa tu dobre zapojila. Vytvorila okolo seba čaro, hlavne nádejné trio Daisy Ridley, John Boyega a Oscar Isaac tu pekne dominuje. A každý ich part zvládajú a strhnú. Na druhú stranu tu máme Kylo Rena v podaní jemnej tváričky Adama Drivera. Toho začnete neznášať, až keď si dá dole tu mierne poškodenú masku. Čím tu máme zas podobu rozmaznaného fracka a lá Anakin Skywalker. Takže tu sympatie by ste hľadal len ťažko. Ako celok tento nový diel pôsobí dobre. Aj keď pár malých výhrad by sa našlo. Týkajúce sa hlavne toho veľkého hologramu, kde som sa fakt nechytal o koho presne išlo. A k tomu ani tá grafika tej osoby tam nebola zrovna ohurujúca. Narozdiel od zvyšku, kde bolo všetko po trikovej stránke priam úchvatné na najvyššej úrovni a v tomto ohľade je veľká šanca aj na Oscara. Veľké plus aj kamera, vizuál. Lietanie na čomkoľvek tu má neskutočné atmosférické grády. Akcia je bravúrna, bola nadmieru prepracovaná. 3D efekt silný aj keď cez tie nové 3D okuliare, čo sa musia zakúpiť za euro, to bolo občas miestami rozmazané, či robilo to obrysy okolo postáv. Slovenský dabing opäť skvelý. __/videl v kine 3D verziu Cinemax TN 2x: 100%/__ __/videl v kine 3D verziu D-BOX kreslo Cinemax BA: 100%/__D-BOX kreslo prinieslo zážitok o kus lepší, vibrácie a nahýnanie kresla podľa aktuálnej akčnej scény, prípadne nejakého zvlášť citeľného úkonu, dodá pri sledovaní silnejší prežitok a hlavne pokiaľ ide o takýto výrazný sci-fi snímok, zvuk Dolby Atmos pri Slovenskej verzii nebol tak výrazný ako v IMAX sále, tam to bola iná paľba, tam tie priestorové zvuky mali iné grády __/videl v kine 3D IMAX verziu Cinemax BA: 100%/__taktiež veľké plus pre IMAX je veľký obraz a úžasné rozlíšenie, čím vyniknú prepracované triky a celkovo malebné scénky kde sa dej odohráva, obraz-veľké zakrivené plátno sa dal bez problémov sledovať aj keď sa sedí trochu viac z boku, skôr trošku viac som čakal od vyniknutia 3D rozmeru, ktorý bol len o niečo lepší než v klasickom Cinemaxe, ale zas pri leteckých súbojoch to bol neskutočný zážitok ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Výtkám, že to je vše příliš odvozené a celý film je nejdražší fan made záležitost všech dob, se nebráním. Dokonce bych k nim přidal pochybnost nad hlavním záporákem, který zatím spíš vyhlíží jako z marvelovského blockbusteru... Ano, sedmička fúzuje ověřené motivy a postupy především z epizod IV a VI. Na rozdíl od Star Treku se Abrams pohybuje ve stylisticky mnohem ukotvenějším univerzu, to ale neznamená, že neservíruje totální abrrrazivní rrrozkoš, jak byl řekl Dan Nekonečný. 136 minut se film řítí kupředu a ta stopáž je prostě subjektivně strašně krátká. Zmizela obsese přeplácanou mizanscénou, Mindelova kamera se víc hýbe s postavami, které tak jen divadelně nedeklamují, ale dýchají. Digitální opar nové trilogie přepustil místo materiálnosti. Přestřelky stormtrooperů jsou čistá rozkoš a nezbývá, než posunout spin-off Rogue One mezi nejočekávanější filmy roku 2016. Nové postavy se rychle učí - důraz na dobře dávkovaný patos, gesta, včasné pomrkávání, to všechno si osvojují s lehkostí. Kolbiště ale pochopitelně patří veteránům, kteří probouzejí Sílu nostalgie. Star Wars přestaly být epickou galaktickou ságou o zdanění obchodních cest a vztazích mezi různými zástupci galaktické politiky a vracejí se ke kasdanovské pohádce se vším všudy. Epický oblouk, antické scény, velká krásná slova. Pokud se nové trilogii vyčítala opereta, tohle je opět opera. Možná se zdá, že s rokem 1977 už nemáme nic moc společného, ale pro mě je tenhle epos o věčném souboji dobra a zla v současnosti stejně důležitý jako v době, které dominovali padouchové. Ani ne tak proto, že obsahuje skutečně dotažený feministický podtón (což českému mentálnímu apartheidu působí muka), ale spíš proto, že zase naplno připomíná platnost třicet dva let starých Yodových slov: "Luminous beings are we, not this crude matter." Abrams možná jen postavil most mezi starou trilogií a novým univerzem, ale je to most, po kterém je radost kráčet. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V rychlosti, časem možná víc: Hvězdné války zbožňuji od...jakživa. Abrams pro mě provedl "restart" ala episoda 4, kterým si otevírá vrata do tvorby dalších příběhů, universum bude vzkvétat. Přes všechno to superzábavné a moderní pozlátko a tu nostalgii, mi u filmu chybí duše (odvážnější by napsali "koule"). Tohle je hra na jistotu. Chtěli jsme to nebo ne? PS:milovníkům tržeb doporučuju sledovat denní tržby, rodí se tu něco velkého... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Je to doják. Hlavně díky starým známým, kteří se vracejí s velkou chutí, ale nezklamává ani nová generace. Boyega hláškuje jako o život, Driver budí respekt, Isaac je už po dvou scénách totální borec… no a Daisy Ridley si jasně urvala titul „herecký objev roku“. Star Wars tak zůstávají ságou o postavách, jimž ohromně fandíte, a díky Abramsovi jsou navíc i brilantně dynamickým blockbusterem, u kterého se nejde nudit. Paradoxně je to ale i jejich jediná velká slabina, těch 132 minut totiž uběhne hrozně rychle a třeba vykreslování posledních tří dekád zabere tolik času, že se nestihne pořádně řešit ústřední konflikt s „novou Hvězdou smrti“. Epizoda VII tak v tomhle směru zůstává těžkou kopírkou čtyřky. Veškeré planetární šarády se tu ale bohužel dějí dost mimochodem, pročež mívají komorní scény výrazně navrch. Na jednu stranu je dobře, že se na postavy hledělo víc než na spektákl. Na druhou stranu tu ale zkrátka není ideální balanc, který by z nových Star Wars udělal geniální popcornový zážitek. „Jen“ se famózně otevřela nová trilogie. Což ale k fandovské spokojenosti samozřejmě stačí! (9/10) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Závidím všem, kteří viděli regulérní sedmou epizodu. Já viděl "pouze" nostalgií podbarvenou upravenou prvn... Ehm, čtvrtou. Naštěstí vesměs k lepšímu. Abrams je totiž lepší filmař než Lucas a má kliku i v tom, že mu George nepsal dialogy. Navíc Boyega, BB-8 a především Keira (i když tvůrci tvrdí, že se jmenuje Ridley) to táhnou již nyní lépe, než jak to kdy dokázala v mládí necharismatická dřeva Hamill s Fischerovou, potažmo C-3PO. O Fordovi to samozřejmě neplatí; táhl to minule a táhne to i nyní. Platí že první polovina lepší té druhé, kdy to částečně ztratí tempo (zbytečná pasáž s pašeráky) i tah kvůli neustálému fanouškovskému vlezdoprdelkování v každé druhé vteřině stopáže (na úkor času, kdy se mohlo objasnit více kolem nové mytologie) a z prstu vycucané jakože osudovosti. Prequelová trilogie uspěla minimálně (resp. jedině) v tom, že představila živoucí vesmír, kde jsou tisíce ras a zájmů. Tady je to krok zpět; opět jsme čistě v pustinách a případné zničení „jakési planety kdesi ve vesmíru“ nemá absolutně žádný dopad na nic a na nikoho. Přesto nesporně poctivý kus filmařiny, na který se výtečně dívá. Speciálně pak v momentech, když se nebojí vystoupit ze stínu původní trilogie a začne vrhat svůj vlastní stín. Takových momentů je sice pohříchu málo, ale jsou tam a kvůli nim to stojí za to. Tak snad to vyjde za dva roky u osmé epizody, která už třeba nebude pouze uctivě upravenou druho... Ehm, pátou. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

S láskou natočené to, co už tu jednou bylo. Ducha staré trilogie se povedlo dokonale oživit. V soubojích na světelné meče ubyla saltíčka a vymakaná choreografie, vypadají naprosto běžně. Zároveň se probudila všeobjímající síla a nastal ten starý známý mystický feeling, kdy jsme ještě neznali midichloriany. Noví herci jsou perfektní. Rey je naprosto skvělá i skvěle zahraná postava. Dokonce i ta ubrečená močka Kylo Ren je dobrý záporák. Hodně špatný, ale fakt HOODNĚ špatný byl ten jeho mistr. Vypadal jak Voldemort a vůbec z něj nešel respekt. Vskutku žalostná náhrada za Palpatina. Jinak je to ale fakt dobrý. Těším se na další díly. Jsem zvědavý, co předvede Luke, jestli První Řád tentokrát postaví místo smrtící koule třeba krychli, ale už jsem z toho prostě úplně necítil takovou tu vyhoněnost, jako dříve. Asi je to tím, že jsem už starší, nebo možná tím, že je to prostě to samý. Mám chuť to vidět znova a snad to ve mně ještě dozraje. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JESTLI SE SKYWALKER VRÁTÍ, POVSTANOU NOVÍ RYTÍŘI JEDI…“ /// Abramse provází sci-fi síla, vo tom není pochyb. Navíc je skvělej vypravěč, drží tempo a nezdržuje slizkejma kecama. I když mám dojem, že oproti Star Trekům se držel při zemi. Střílí se, lítá, dojde i na mečíky… já se bavil. A to ani nejsem extra velkej fanda. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Opustila mě síla. 2.) Rád koukám na veterány v novým hávu. 3.) Thx za titule „Bladesip“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama