Reklama

Reklama

Lovci aligátorů

(seriál)
  • USA Gator Boys
Reality-TV
USA, 2012, 50 min

Obsahy(1)

Pořad Lovci aligátorů sleduje odvážné skutky Paula Bedarda a Jimmyho Rifflea, dvou jedinečných lovců aligátorů, kteří riskují zranění i smrt, aby ručně odchytili problémové aligátory, jež se nastěhovali do zahrad, bazénů, garáží a ložnic obyvatelů floridského parku Everglades. Dvojice se postaví tváří v tvář nelítostným aligátorům, jejichž čelisti jsou schopny vyvinout neuvěřitelnou drtící sílu. Cílem záchranných akcí lovců aligátorů je dostat tyto tvory z dosahu nebezpečí, než je odchytí a zabijí konkurenční lovci, kteří je prodají na kůži a maso. Podíváte se, jak spolu co nejšetrnějším způsobem odchytí, odstraní a přemístí nejnebezpečnější zvířata, od čtyřmetrového aligátora chyceného v bazénu po jedovaté hady na dětském hřišti. Prostřednictvím své práce propagují nenásilný přesun zvířat bez zabíjení, ať už je související nebezpečí sebevětší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Kupodivu po pár dílech, kdy hlavní dvojka pořád dokola opakuje, jak nebezpečná práce to je, a co všechno by se jim mohlo stát, kdyby se něco pokazilo, mám pocit, že bych už aligátora zvládl chytit sám. Jsou to mantáci, ale je s nima sranda. Jen by si producenti mohli odpustit ty snahy o mezilidská dramata, na kterých si hlavní neherci vždycky vylámou zuby. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem tomu moc nevěnoval pozornost,ale občasné přepnutí a vidění jak hoši chytaj aligátory holýma rukama byl fakt zážitek a postupně jsem se začal dívat pravidelně. Je to super show a konečně nějak zajímavá. Ano,každý díl je stejný,chytaj aligátory,ale o tom to přece je. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama