Reklama

Reklama

El sexo de los ángeles

  • angličtina The Sex of the Angels
Trailer

Obsahy(1)

Bruno je mladý študent ktorý vedie dlhoročný láskyplný vzťah s Carlou. Po stretnutí s Raiom sa však veci začnú komplikovať a Bruno začína objavovať svoju doposiaľ neznámu stránku sexuality. Carlu toto zistenie najskôr zničí, ale postupne mu jeho aférku začína tolerovať pre veľkú lásku, ktorú k nemu cíti. Vzniká tak zaujímavý milostný trojuholník plný prekvapení. (Mishqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Narya89 

všechny recenze uživatele

Skvělá hlavní myšlenka - láska je o svobodě. Neomezovat se, nestavět si umělé bariéry konvencí, ale zároveň být ohleduplní. Souhlasím s tím, že tolerovat vedlejší vztah, který má váš partner a vy to víte, je hodně náročné, jak sama Carla zjistila. A je logické, že to člověku nebude stačit a bude chtít vyrovnat váhy. Závěr mi přišel naprosto dokonalý, hlavně taneční scéna. Otázkou ovšem je, jak to může reálně fungovat. Přijde mi, že mezi třemi lidmi musí být nutně neustále určitá konkurence, mocenská nerovnováha, napětí stojící na tom, že tři strany trojúhelníku by měly být stejně dlouhé, tj. všichni se všemi trávit stejně času, spát stejně často, atd, aby si ten třetí nepřipadal zanedbávaný...zkrátka by mě zajímala i ta realizace v praxi, ne jen si říct,, že to teda zkusí. Nicméně se mi líbil ten otevřený přístup, nakonec láska si nevybírá a pokud máte to štěstí, že s partnerem milujete stejného třetího člověka, proč se nutně jednoho vzdávat, když jde mít všechno. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Láska páska, chytneš se a je vymalováno. Pokud autoři zamýšleli vysmát se všem těm vážným dramatům o trojúhelnících ničivějších než ten bermudský, pak tleskám...teda, pokud to nezamýšleli, tak vlastně tleskám taky. Zábavně natočený příběh, který, byť je trochu strojený, nepůsobí nepatřičně. Jakkoli je to dohnané do krajnosti (přestože finále je naprosto jasné od začátku), postavy ví, co dělají, respektive neví, ale mají důvody k tomu, aby se chovaly bezhlavě. Jediné, co mi uniklo, je, proč se to jmenuje El sexo de los ÁNGELES? Zas tak andělský tam nikdo nebyl (ale ďábelský vlastně taky ne). Jen bych konečně rád viděl drama o milostném trojúhelníku, kde nebudou dva muži, ale dvě ženy...které to ovšem nebudou chápat jako zábavný výlet do lesbolandu. ()

Reklama

Babous 

všechny recenze uživatele

Ona miluje jeho, on miluje ji. Pak se objeví třetí kolo do vozu, na které nejprve nasedne on, pak i ona. A nakonec si udělají takovou hezkou tříkolku. Je to vlastně hrozně absurdní až parodické, ale nepůsobí to nijak nuceně. Všichni tři hlavní hrdinové jsou sympaťáci, kteří se v prostředí současné Barcelony "živí" kdovíjak - redaktorka v undergroundovém časopise, učitel karate, věčný student. Taková uvolněnější španělská odpověď na Snílky. SPOILERY! Palec nahoru za to, že scenárista odolal nabízejícímu se dramatickému konci. A vlastně se mu i trochu vysmál. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Láska je láskááá, když choděj kluci s klukama a holky s holkama a nebo taky všichni se všema :-) Netradiční trojúhelníček odehrávající se v mé oblíbené Barceloně, to už je něco co mě musí zaujmout. Celý tenhle příběh stojí na hlavních představitelích a Carla, Bruno i Rai byli naprosto boží a ve svých rolích famózní. A co se týče uvěřitelnosti toho jejich vztahového mixíku....proč ne, já to beru....jsou mladí, bezstarostní, nespoutaní, toužící si užívat, zažívat nepoznané, ochutnávat život a objevovat veškerá jeho zákoutí a třeba i slepé cesty. Může být, to vše k mládí patří a konec filmu se závěrečným tanečkem všech zúčastněných se moc povedl a jako pro Carlu úžasná věc, mít takové dva sexy hřebečky jen a jen pro sebe :-))) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zmatený a místy hodně iritující film, který by mě opravdu naštval, nebýt toho poněkud dobře udělaného konce a závěrečné písně. Absolutně jsem v některých pasážích nechápal chování hlavních tří protagonistů a nedokázal jsem se vcítit do jejich problémů, což vedlo k tomu, že mě film chvílemi nudil a zdál se zdlouhavý. Samozřejmě chápu jejich vnitřní zmatek, ale čeho je moc, toho je moc. Neříkám, že se mi nelíbil námět, ale samotné zpracování bylo průměrné, jelikož se z toho dal udělat mnohem více úderný a autentičtější zážitek. Zkrátka pro mě do jisté míry celkem zklamání, které bylo, jak už jsem říkal, vykompenzováno zejména závěrem. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Barcelone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama