Reklama

Reklama

Tento dojemný příběh, natočený na motivy stejnojmenného bestselleru z pera Paula Coleha, připomíná, že všichni lidé někdy potřebují v životě druhou šanci. Tváří v tvář svému bezútěšně předvídatelnému životu se krásná a úspěšná Veronika (Sarah Michelle Gellar) rozhodne spáchat sebevraždu. Když se po svém neúspěšném pokusu probudí v nemocnici, lékaři jí sdělí, že předávkování léky jí způsobilo infarkt s nenapravitelnými poškozeními srdce. Veronice zbývá jen pár týdnů života a tak se bez zábran chová a vyjadřuje zcela otevřeně – tak, jak by jí společnost nikdy dříve nedovolila. Veronika ve své otevřenosti nachází úlevu, její mysl se pročišťuje a ona se zamiluje do překvapivě tichého a velmi zajímavého pacienta. Tento mladý muž v ní probudí emoce a touhu po vší kráse, kterou jí může život nabídnout… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

Jen sem tam probleskne filmem to, co je v knize krásný. 3 a půl * zaokrouhleno na tři, protože je knížka o tolik lepší (zejména postavy Zedky/Claire a Mari/Mary filmem hooooodně ztratily).

Verka13

Verka13 (hodnocení, recenze)

Osobně se mi více líbila kniha, ve filmu mi chybělo mnoho pro mě důležitých detailů. Námět výborný, zpracování nic moc...

Fanisss

Fanisss (hodnocení, recenze)

Asi po 60min filmu hraje na klavir jednu vec, ktera se mi velmi libi. Nevi nekdo, co to je a od koho to je? Pokud to teda je:-)

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Film se mi moc líbil, docela dobře vypovídá o dnešním konzumním světě, kdy lidé nevidí smysl, proč žít. Sarah Michelle Gellar je naprosto skvělá herečka a velice se mi v roli Veroniky líbila. 9/10

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

nečakane prekvapenie a celkom mile.. mne velmy blizky pribeh .. sice ma ta režia moc nedostala a sarah dotoho moc nezapadla .. 7/10 .. ale je to moj zaner :P

KOZEL84

KOZEL84 (hodnocení, recenze)

Na youtube v komentářích psali že nemá jméno a byla napsaná jen pro film.Nejspíš ji teda složil Murray Gold a ne Debussy.Už se asi 2 hodiny pokouším to někde najít a stáhnout,ale pořád nic :-(

_Berunka_

_Berunka_ (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, jak se jmenuje ta piánová skladba pravděpodobně od Debussyho? Je vynikající...

swed

swed (hodnocení, recenze)

Dadel: Jak se to vezme. Věrné je to dost - hlavně v tom smyslu, že si film z předlohy vybírá většinu motivů, které oklešťuje a myšlenkově vyprazdňuje. Každopádně to, že si knihu nečetl, je jedině plus (aspoň tě může něco překvapit)

Shanshu

Shanshu (hodnocení, recenze)

Sarah to rozhodně moc nepomůže, že film je na netu, když neměl jestě v USA premieru, kdo ví jestli kvůli tomu nepůjde jen na DVD.

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Nemohl by jsi prosím dát přesný odkaz? Nebo uložit na server uloz.to? A proč bohužel?

dilinja

dilinja (hodnocení, recenze)

film uz na netu bohuzel je Veronika.Decides.To.Die.2009.DVDRip.XviD-M00DY

Wendy

Wendy (hodnocení, recenze)

V kinech byl film jen v Brazílii, následuje Polsko na začátku října, na festivalu byl jen pro distributory a pokud vím, na netu k sehnání není, takže zdejší hodnocení skutečně nelze brát vážně. Pro zvážení přesun ze Slovinska do New Yorku schvaluji, vzhledem k tomu, že se filmování neujal žádný tvůrce ze Slovenska a bylo by zvláštní, kdyby Slovince hráli Američané. Navíc SMG je výborná herečka; od předlohy se zkusím při sledování odpoutat a výsledek by mohl dopadnout dobře. Nemůžu se dočkat!

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Já znám předlohu taky a rozhodně to nebude nejlepší film roku ale myslím si že SMG je kvalitní herečka a Emily bohužel nwm jaká bude režisérka.! Ale šance tomu dávám.! Kort po té recenzi.!

swed

swed (hodnocení, recenze)

viz můj příspěvek z 28.4.2009 (a jelikož znám předlohu)

swed

swed (hodnocení, recenze)

O tom, že to někdo viděl, silně pochybuju. Moc nadějí tomuhle filmu nedávám, ale uvidíme, třeba se pletu.

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

On už v kinech byl byl na festivalu takže už ho lidi vidět mohli jinak překlad jenom té recenze je na mém blogu www.smg-czech.blog.cz je to jen celkové hodnocení ten poslední odstaveček.! A je možné že to v červené zůstane ozvěny v cizině jsou dost dobré.!

swed

swed (hodnocení, recenze)

MALAK11: Škoda, že neumím španělsky...Každopádně film ještě nebyl v kinech a už ho tu několik pitomců hodnotí. No nebojte, ono to za chvíli zmodrá :)

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

NA tenhle film se moc těším, vypadá dost nadějně.! Možná je pravda, že by někteří tvůrci mohli být jiní ale Sarah M. Gellar si myslím podle traileru zhostila role dost dobře.!

swed

swed (hodnocení, recenze)

Už chystaný Alchymista vypadá jako pořádný úlet, ale tohle je snad ještě mnohem horší. Hollywood se zbláznil, je mi Coelha vážně líto, protože pokud chce někdo zfilmovat jeho předlohy, mělo by jít o vyjímečně nadané tvůrce a zajímavé herce a ne o rutinní béčkaře+teenegerovské hvězdičky. Již delší dobu se mi nestalo, aby mě nějaký trailer tak znechutil, Brrrrr!

Wendy

Wendy (hodnocení, recenze)

Tak se na to těším, jednak jsem zvědavá, jak si poradili s knihou, a jednak jsem zvědavá na SMG. Ovšem nevím, jak to bude vypadat, když se příběh přesunuli ze Slovinska do New Yorku.

 (hodnocení, recenze)

Vypadá velice nadějně a měsíc se začíná natáčet!!!

Reklama

Reklama