Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (361)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tá scéna, keď všetky deti prišli za svojim "otcom" do nemocnice bola dojemná, ako stretnutie detí Nicholasa Wintona so svojim záchrancom. ;-) Ale nie, bol to pomerne trápny gýč, ktorý nevedel, či chce byť serióznou drámou alebo komédiou a nakoniec z toho nebolo ani niečo, čo by sa podobalo dráme, ani niečo, na čom by sa dalo zasmiať. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"I don't have mental problems. - When we're in court, I want you to say it exactly that way." Kanadský film Starbuck jsem neviděla, popravdě jsem se o něm dozvěděla těsně před psaním komentáře, takže nemohu posuzovat, nakolik amíci zase něco obšlehli od jiné země, ale mě se to líbilo, tak co:) Na to, že je to totálně ujeté téma, je to natočené relativně decentně a tak se z toho stala naprosto pohodová komedie, kdy mi i ukápla slzička. "Did you bring me here to expose me? - No. I wanna keep you all to myself." řekl s pohledem naprostého psychopata aneb Vigga bych nechtěla mít jako syna. Na jednu stranu by nemuselo být špatné mít 141 sourozenců s nimiž může člověk trávit čas a bavit se, ale těžko říct, jestli by mě zase nesralo 141 sourozenců, bohatě mi stačí ten jeden můj :D "How would a normal person handle the situation like this? - A normal person would not be in this situation." ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chlapík dříve často daroval sperma a teď najednou zjišťuje, že má celkem 533 dětí, kdy čtvrtina z nich chce vědět, kdo je jejich otcem. No, jako nápad to zní dobře, jenže pak je tu provedení v čele s Vincem Vaughnem, který už rezignoval na jakékoli herectví a prostě je sám sebou, což je v každém filmu. Tím více se stává nesnesitelným. Bohužel. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodovka. Žádná ujeťárna ani drama-rádobykomedie. Lehký nadprůměr. Příběh originální, toho si cením. Je tam pár tradičně americky rozjuchaných scén, patos, všivhni se mají rádi, ale i místa, kde se člověk zasměje. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh **** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsme klasickou komedii ve stylu Vince Vaughna, dostal jsem přesně odměřený výborný film o nevšedním problému. Skvělá myšlenka, dobré zpracování, pro mě obrovské překvapení. Nicméně neočekávejte od daného dílka typickou komedii, jedná se spíše o romantické drama s lehce komediálními prvky (SPOILER: nejvíce komediální byla asi scéna při skoku do bazénu a s popelářema, kdo viděl, ví). Ale mohu s čistým svědomím konstatovat, že jako oddychovka s velice příjemným obsazením to lze více než doporučit. Toto se vážně povedlo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama