Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (361)

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Překvapivě umírněná (nečekejte kanonádu fórů) komedie Vince Vaughna, která fakt potěšila. Ve své podstatě dost nepředstavitelná a bizarní zápletka je obalena fungující porcí emocí, podprahovým přesahem a finálním pohlazením po duši. Moc příjemná věc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $30,664,106Tržby Celosvetovo $49,984,696Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,883Tržby za predaj DVD v USA $4,832,541║ na americkú komédiu roztomilo podarené a hlavne keď ide o taký námet, ktorý by si pýtal hromadu sprostých narážok, nakoniec decentne podané, kde Vince Vaughn má úlohu ušitú na telo, kde každý vtip má čosi do seba a nestriela zbytočne od pásu, dokonca sa to obtrie aj o emócie, milé prekvapenie, film pri ktorom troška názov film zavádza /videl v kine: 70%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŠECHNO BYLO NAJEDNOU JASNÝ. BYLO TO JAKO ZJEVENÍ. NEMŮŽU DĚLAT OTCE 533 DĚTEM. TO PROSTĚ NENÍ MOŽNÝ… ALE MŮŽU BEJT JEJICH STRÁŽNEJ ANDĚL.“… /// Davidovi se jako bumerang vrátily časy, kdy prováděl vosamělej boj s drakem a rozdával život a štěstí tam, kde to bylo potřeba. Vobíhá potomky, dělá dramatický rozhodnutí a pravda, místo smíchu, je to spíš takovej optimistickej příběh, bez fekálií a jinejch hnusů (aha,… tak to bacha, jsou tam děti!), kterej by mohl slabší otce i dojmout. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám návod, jak založit fotbalovej mančaft… A tolik času jako starej Klabzuba nemám. 2.) Potřebuju důkaz, že se dá uživit rukama. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Buena Vista // Počet premietajúcich kín v USA: 3,036 // Otvárací Víkend v USA: $7,944,977 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originální zápletka, na které celý film stojí a v podání Vince Vaugna se jedná o velmi příjemný a pozitivně naladěný zážitek. Nasmál jsem se sice všehovšudy jen 3x, ale zábavné je to dostatečně. Spíš pěkný dojemný příběh, než roztrhaná bránice 75% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak přece to Vince Vaughn dokázal a po dlouhých letech nezajímavých komedií (teda, já si jich pár i užil) natočil i jednu zajímavou. Dojemnou, klidnou, lidskou. Nic velkýho to není, ale má šanci se vám líbit. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Čilý to chlapec. 533 dětí je docela úroda, ale co teď, když ho všichni chtějí poznat? Já být Davidem, tak udělám asi to samé, už jenom z důvodů, že já jsem hrozná zvědavka. Milý, ale i chvílemi smutný film. David měl srdce dobráka i přes ty jeho průšvihy. A Vince málokdy zklame, takže z mé strany je spokojenost namístě. Ruleta 2018 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Originální nápad a úžasný zpracování dělá z této novinky pro mne nejemocionálnější USA komedii posledních 10 let ... Naprostá bomba, která mne fakt dostala ... nádhernej film s obrovskou hloubkou a přesahem ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem křížencem El Masturbátora s El Sperminátorem, akorát jsem místo astronomického výdělku vždy musel investovat do papírových kapesníků. Jsem si tedy jist, že nejsem otcem několika stovek dětí. Spíš bych jím tedy neměl být. A možná jím jsem, ale to je jedno, protože mou šišatou hlavu nikdy nepoznají. Zkrátka nejsem zastáncem velkých rodin a raději mám svůj klid. To však neznamená, že bych se nedokázal bavit u filmu o potomcích stříkajícího Hřebce, ale na můj vkus tu zábavu příliš často rušily americké propagandistické útoky rodinných hodnot a vůči těm jsem stejně netečný jako děti k frekvenci otcova hlasu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ta situace, kdy se říká, že někoho dohonila minulost.. I když mi ta skupina zvědavých potomků chvílemi připomínala sektu, bavil jsem se tím mírným odklonem od zavedených žánrových šablon, dojímal prostřednictvím empirie a vnitřně se usmíval nad eskapádami manuálně zručného táty Vince Vaughna a jeho obtloustlého právního zástupce, který teprve poznával ty jemné rozdíly mezi krocením velociraptorů a dětí.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Trailery sľubovali tradičnú potrhlú vaughnovku, ale na moje prekvapenie sa Vince vydal po vzore Stillera alebo Carreyho a natočil si umiernený filmík, ktorý sa viac zameriava na obsahovú stránku a netlačí na pílu s prvoplánovou komédiou. Na prvý pohľad možno film vyzerá priemerne, americky a tuctovo, z dlhodobého hľadiska ide však o úprimnú, miestami priam sentimentálnu komédiu, ktorú treba čítať medzi riadkami. Vtipné momenty samozrejme nezapadajú prachom, ale všetko je to o vývine charakterov jednotlivých postáv so zameraním na Davida Wozniaka. Námet tohto remaku je pomerne svieži a zaujímavý, rozhodne však ťažký na spracovanie a veľmi ľahko mohol spľasnúť ako bublina. Nestalo sa a Scottov remake vlastného filmu sa podaril v rámci žánru veľmi dobre. 75%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost. Avšak nejedná se tak úplně o komedii, našla bych spíše víc prvků dramatu. Čekala jsem záchvaty smíchu od začátku do konce, dostavil se pouze jeden (při skákání do vody). Jinak to bylo spíše úsměvné. A jak už tu někdo zmínil, strašně moc ráda bych viděla nějaký seriál na toto téma. Jednoduše co jeden díl, to vytáhnutí jednoho profilu dítěte a následné dohlížení na jeho život. Ten nápad se mi strašně líbil, ale dostal málo prostoru. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jinýho. Nápad dobrý, ale nedokázalo se ho přetavit v zábavnou komedii. Film vám sice občas přecejenom vykouzlí úsměv na tváři, ale povětšinou jen budete čučet na nicneříkající záběry týpka z masny. Vaughn to už letos jednou zkoušel s Owen Wilsonem, kde jim to sedlo líp. Delivery man je pro mě důkaz, že samotný Vince celovečerák neutáhne, a to i z toho důvodu, že Cobie Smulders mu není k ruce tolik, jak by se asi po trailerech zdálo (což je ale normálka,marketing prostě ví jak lidi později zklamat)...60%...[29.12.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Závěr na mě působil už coby uslzený kousek, který dle přání amerického publika sklouzává k chlácholivému usmiřování všech se všemi, ale snést se to dá. Není to čistokrevná zábava, ale spíš úsměvná látka, která hraje i na vážnější notu. Respektive se o to pokouší. Záleží totiž na tom, zda přistoupíte na fakt, že hlavní hrdina kdysi daroval stovky dávek spermatu, z nichž se tak nějak udělalo 533 dětí. Vince Vaughn hraje pořád toho napůl losera, který prohodí pár rodinných mouder, má dluhy, zvláštní vztahy s rodinou, je nespolehlivý a ještě se do toho objeví teenageři, kteří chtějí znát identitu svého otce. A on se pochopitelně „polepší“. Vaughn je sympatický tahoun, takže i díky němu tvůrcům odpustíte osekané vedlejší linie, které tak nějak nikam nesměřují. Je to předvídatelné hadr, ale má to šanci, že u titulků nebudete hlasitě nadávat. Slabší čtyři hvězdy. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Kdo z nás by nechtěl rozsévat radost vždy a všude? Vince Vaughn té radosti vyprodukoval a zasel v mládí opravdu mnoho. Dokonce tolik, že je to jen stěží představitelné. A po letech se mu jeho snaha zúročuje, když zjišťuje, že z jeho poctivé ruční prácičky se narodilo 533 dětí. Pánové, kolikrát to s námi málem švihne i když se dozvíme, že je na cestě jedno dítě. Ale když má jeden tolik dětí, že to ani nejde spočítat na prstech jedné ruky, mohlo by to s ním zamávat natolik, že by byl zralý na kulku do hlavy. Ale Vince Vaughn není žádný srábek, a tak v utajení začne zasahovat svým biologickým potomkům do jejich životů. A je to sakra zajímavá podívaná. Vlastně je to jedna z těch lepších amerických komedií, které jsem měl možnost za poslední roky vidět. A originální námět tento film prostě povyšuje na film absolutně nezapomenutelný. Nic takového ještě natočeno nebylo a kdoví, jestli ještě bude. Navíc každý z osudů dětí hlavního hrdiny je zajímavý, takže film ani na okamžik nenudí a po jeho skončení jsem měl chuť zvolat "ještě, ještě, chci přídavek", a to je co říci. Možná by z toho mohl být i zajímavý seriál. Každopádně já jsem spokojený a je to za lepší čtyři hvězdy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jsem příjemně překvapen. Originální komedie, která mě svým nápadem zaujala a perfektně pobavila. Vince se zde ocitl ve velice netradiční situaci. Určitě bych nechtěl být na jeho místě =D ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě naprosto neurážející jednohubka s pohodovým Vaughnem, již se nedá nic vytknout, ale ani nic extra vychválit. Proč těch dětí ale muselo být proboha přes 500? Jako by jich nestačilo třeba deset, že jo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nápad poměrně osvěžující, zpracování dosti nudné. Ukázková rodinná hollywoodská klasika jako vystřižená. Divák ani na moment nemá obavy že by něco nevyšlo. Peníze pro hlavního hrdinu se najdou, takže své dluhy zaplatí. Přítelkyně jej bůhvíproč hrozně moc miluje, jeho biologické děti jej také milují. Když nad tím tak přemýšlím, tak je mě z podobného agitkového filmu až špatně a snižuji hodnocení. 45% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak něco takového jsem opravdu nečekal. Začátek velmi příjemná a zábavná komedie, našlo se tu i pár smutnějších scén a závěr byl zase příjemné drama. Jeden z nadprůměrných filmů poslední doby. Lepší čtyři. ()

Reklama

Reklama