Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (361)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Celkem vyvedená komedie, u které jsem se několikrát hodně dobře zasmál, ikdyž jsem dle názvu zprvu čekal o něco větší komediální nálož. Celý film je tak trochu šmrnclý dramatem a hodně scén vyzní spíše úsměvně než srandovně. Každopádně ale oceňuju originální námět a celkově nápaditý scénář, jenž je napsaný hodně zajímavě a přitažlivě. ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie ze života se solidním obsazením. V pošahané americe může člověk fakt dát k soudu snad úplně všechno, magoři ujetí:-)// viděl na DVD: 77% ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Doslova mě ser...ou hollywoodské remakes, které se vynoří bezprostředně po originálu a fakt nevím, proč se tyto kopie točí :-(.....No moje vina, zmátl mě název, měla jsem si přečíst, o čem to je... ()

HanLiuKun 

všechny recenze uživatele

Typicky Americky emocionální.....Zajímavý nápad, ale jako komedie mi to moc nepřišlo. Navíc tyhle happyend story fakt nemám ráda ()

catwillows 

všechny recenze uživatele

asi jsem čekala víc. Námět velmi zajímavý, zpracování také, ale prostě mi tam něco chybělo .... možná to chtělo přidat trochu vtipu ... ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

prekvapivo vtipná a rozmanitá komédia na víkendové popoludnie. vtipné pasáže striedajú dramatické a poteší aj stopáž. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

hrozná nuda, prakticky nic vtipného . Řekněme hodně nevyužitý potenciál a to jak u Vaughna, tak i u Cobie. mimochodem, jaká je pravděpodobnost, že se někdo z těch 533 dětí dá dohromady, vytvoří pár a zplodí dítě? ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Sympatický a milý film. I přes název nejde o nějakou náctiletou komedii, ale spíše komediální drama, kde se zas člověk tolik smíchy netrhá, film má dokonce i co říct. Emoce zde také jsou cítit, pravý smysl života snad i také. Prostě příjemný film. A těch mezi záplavou všech možných násilných stříleček a psychodramat tolik není. Víc takových pozitivně laděných filmů. ()

jujask 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia s nadpriemerným scenárom. Pán Ken Scott z toho mohol vymačknúť oveľa viac ako dokázal. Inak dobre som sa bavil. ()

Laslo 

všechny recenze uživatele

David Wozniak patrí do armády singles, ťahá mu na štyridsiatku, životom sa pretĺka v mikine a teniskách a nechýba mu vlastne nič okrem zodpovednosti a akýchkoľvek ambícií. Hociktorý našampónovaný borec v obleku by ho jednoducho označil za „lúzra“ a súhlasili by aj všetky jeho bývalé priateľky. Ale ak si spomenieme na porekadlo „Odriekaného chleba najväčší krajec“, na Davida teraz čaká doslova celá pekáreň. Zistí totiž, že je biologickým otcom 533 detí. Ano, 533. Slovom Päťstotridsaťtri. Pred 20 rokmi daroval za peniaze spermie a jeho spermabanka mu teraz posiela veľmi zaujímavé úroky. Všetky jeho deti navyše chcú, aby ich biologický otec vyšiel z utajenia. Bežné riešenia David na počudovanie zavrhne. Namiesto toho sa v slabej chvíľke rozhodne vykašľať na rady svojho právnika a otvorí Pandorinu skrinku - obálku s fotkami a životopismi svojich čerstvo dospelých detí a rozhodne sa ich potajomky spoznať. Je to dobrý alebo zlý nápad? V každom prípade veľmi zábavný! Musím povedať, že je to nadpriemerný film. ()

pepkohc 

všechny recenze uživatele

Myslel som že sa nasmejem viac. Vince Vaughn mi viac príde ako komediálny herec. Tu tej komédie až toľko nie je(aj keď netvrdím že som sa počas celého filmu nezasmial). Čakal som ale viac gegov, dvojzmyselných narážok a pod. Ale dávať postihnuté dieťa alebo narkomanku do komédie sa nerobí. Film má hlbšie posolstvo ako by som od filmu s Vincom čakal....takže podľa mňa viac DRÁMA ako KOMÉDIA. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Konečně Vaughn v komedii, která mu sedla a nebyla otravně ukecaná. Ano mám na mysli Stážisty - největší zklamání 2013 imho v rámci komedie. Tady toho tolik nenamluvil a hrál takovýho klasickýho všema milovanýho klaďase. Příběh byl hodně originální, i když pochybuju že by v USA vůbec uvažovali o zrušení nějaké předem podepsané smlouvy ale to jsem odbočil. Taková divná vsuvka byla s tim postiženým "synem", to mě do tý komedie tolik nesedělo. Naopak oceňuju to, že své konečné odhalení nedělal nějak veřejně a dojemně a jen tak to mimochodem napsal na Fejsbůk - to bylo cool. Když už jsem si myslel že film skončí takhle dobře, tak přišlo to čeho jsem se nejvíc obával a to ten trapně emoční dialog na konci se svou přítelkyní u dítěte. Ach jo, nebejt toho a výše zmíněných drobností dal bych možná i za 5. ()

Danny71 

všechny recenze uživatele

Za prvé: česká verze názvu je strašná a odpuzující. Za druhé: není to žádná pecka komedie, ale dokázala na mé tváři vyloudit pár úsměvů a dobře jsem se bavil po většinu filmu. Za třetí: herecké obsazení na jedničku. Fajn komedie, která není trapná, obsahuje originální prvky, já se na ni po čase určitě kouknu zase a tomu, kdo ji neviděl, za mě doporučuji. ()

Reklama

Reklama