Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (361)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jinýho. Nápad dobrý, ale nedokázalo se ho přetavit v zábavnou komedii. Film vám sice občas přecejenom vykouzlí úsměv na tváři, ale povětšinou jen budete čučet na nicneříkající záběry týpka z masny. Vaughn to už letos jednou zkoušel s Owen Wilsonem, kde jim to sedlo líp. Delivery man je pro mě důkaz, že samotný Vince celovečerák neutáhne, a to i z toho důvodu, že Cobie Smulders mu není k ruce tolik, jak by se asi po trailerech zdálo (což je ale normálka,marketing prostě ví jak lidi později zklamat)...60%...[29.12.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Český název a zápletka, byť originální, dává tušit, že se jedná o další z řady amerických přisprostlých komedií, ale v tomto případě tomu tak není. Vlastně to není vůbec vulgární. David Wozniak má prostě spoustu biologických dětí, které ho chtějí poznat a on se rozhodne tak učinit první. Dochází tak k řadě úsměvných situací, ale i k situacím vážným a lidským. Místy to sklouzává i k citovému vydírání a ten konec je vpravdě americký, ale sem jakoby to patřilo a je to přesně ten typ filmu, na jehož konci chcete setřít slzu či se spokojeně a přiblble usmívat. Navíc hlavní hrdina je člověk, kterému prostě bezpodmínečně přejete, aby mu všechno vyšlo, i když si to někdy tak úplně nezaslouží. Pro Vaughna to byla jedna z jeho nejlepších rolí a troufám si říci, že po Return to Paradise vůbec nejlepší a moc nechápu, proč se tenhle talentovaný herec vesměs motá po druhořadých romanťárnách. S tím, co jsem viděl, jsem naprosto spokojen. 80% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem se na snímek těšil a mnohokrát jsem se poohlížel, jestli už se konečně někomu zachtělo podělit se s titulkami. Tím více jsem po zhlédnutí zklamán. Ta v popisu slibovaná bžunda mi absolutně unikla. Nezasmál jsem se ani jednou, a to jsem byl dnes vybaven extrémně dobrou náladou. Většinou stopáže jsem se silně pronudil. Film je brutálně stereotypní. Neděje se v něm absolutně nic. Obtloustlý exmasturbátor pobíhá po státech a tajně si prohlíží své biologické potomky. Přitom nápad je to fajn a i pořádně orginální. Pokud nemáte v úmyslu zažít skoro dvě hodinky nudy, tak vřele doporučuji vyhnout se snímku tak velkým obloukem, jaký jen dovedete udělat. Z mého pohledu se jedná a naprosto blbý film. Alespoň, že se tam nemlátí 20 letí upíři se stejně starými vlkodlaky. 1* ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po Googlu útočí pro změnu Starbucks, opět s Vaughnem, už bez Wilsona... a tentokrát aspoň čas od času i na tu bránici. Dokud nepřijde nějakej soukromej ovocnář s krachujícim Apple Storem, lze to asi stále považovat za "objednanou zábavu" v mezích únosnosti. Btw zkoušel někdo ty děcka vůbec spočítat? A proč ty dluhy jednoduše nesplatil druhou várkou? Však jestli to je 533 nebo 1066 harantů, to už člověk snad ani nepozná, hm? ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi příjemný, vtipný, svižný a do trapnosti nesklouzávající film, který mi zvedl náladu v šedivém počasí a rozesmál mě svým celkem i inteligentním humorem. To, že je celé téma trochu praštěné mě nechávalo chladnou, snímek je naservírován stylem: takhle to je, nech to být. Oddechový vtipný film, který Vám nevygumuje mozkové závity jak to americké komedie mají ve zvyku, možná snad i proto, že vtipná složka koexistuje s tou dramatičtější, ale tak pěkně, že humor není křečovitý a vážnější scény nepůsobí jako pěst na oko. A taky proto, že Vince (vem si mě za ženu, prosím!) je báječný a s jeho postavou se dá snadno sympatizovat. Takže juch a konečně z kina neodcházím po dlouhé době zklamaná. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama