Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerný teenagerský horor. Má celkom dobrý príbeh o skupine mladých žien z vyšších miest spoločenského rebríčka, ktoré sú už od detstva namyslené, ale to sa im teraz vypomstí, pretože ich po jednej začal likvidovať neznámy vrah, ktorého pravdepodobne poznajú už od detstva a tak sa snažia prísť na to, kto je vrahom skôr, než bude neskoro. Spracovanie nie je zlé, síce dej ja maximálne priamočiary, prakticky celý čas sa striedajú len dva typy scén, naháňačka a následná likvidácia vrahom a nejaký ten rozhovor žien o tom, kto môže byť vrahom, prípadne ich typické reči, takže tu ani nemá čo prekvapiť a dej ani výraznejšie negraduje, film sa takmer celý čas drží na tej istej úrovni, ale dá sa na to bez problémov pozerať, film je svižný a v rámci možností aj zábavný. Samotných scén s vrahom je tu pomerne dosť a sú aj celkom slušné. V takýchto teenagerských slasheroch sa samozrejme žiadne zázraky čakať nedajú a to po krvavej a ani obsahovej stránke, ale aj tak sú úmrtia celkom zaujímavé a tie rôzne naháňačky a ukrývačky pred vrahom celkom zábavné. Najzaujímavejšia je asi celá situácia pri saune alebo aj úvod v márnici. Herecké obsadenie je plné známych tvárí, je tu len jedna výraznejšia mužská postava, David Boreanaz, inak sú to hlavne samé ženy ako Marley Shelton, Denise Richards alebo aj Katherine Heigl. Réžia a technická stránka sú pre film tohto typu úplne ideálne. Toto je presne taký typický predstaviteľ svojho typu filmu, ktorému ani nedokážem dať iné hodnotenie. Stále je to dostatočne svižné a zábavné, takže na ten lepší priemer to bez problémov stačí, ale zároveň je to až moc teenagerské a priamočiare na to, aby som dal viac. Podobný prípad ako napríklad aj Tajomstvo minulého leta, ktoré síce malo lepší dej, ale horšie scény s vrahom. Objektívna kvalita filmu- 54%, film sa páči mne na 57%. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený David (Angel z Buffy) v roli vraždícího "monstra", kterej se celou dobu tváří jako že já nic já muzikant:-) A to jen proto, že se mu holčičky na tanečku smály, když byl ještě malej kluk. Tak moc to zamávalo s jeho psychikou, že si počkal, až holky vyrostou, stanou se z nich moc pěkný kočky a pak se na nich vyřádil:-) A když už byl v tom vraždění, tak to vzal i s těma okolo nich:-) ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se chtěla podívat na horor, trochu se zabát... A hele, v televizi jeden dávali! Ale malej problém - v tomhle případě nejde ani tak o horor, nevím jak bych to popsala, spíš jako teenage, hm, drama, no budiž. A taky naprosto průhledný. Hned jsem si říkala, jo, to je on. Pak jsem čekala na konec, kterej vyvrátí mojí teorii, ale on nic. Moje doporučení? Nedívejde se na to, je to zabitá hoďka a půl (s reklamama dvě hodiny). ()

Derek 

všechny recenze uživatele

po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)
  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)

Reklama

Reklama