Reklama

Reklama

Sen za den

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2012, 27 min

Obsahy(1)

Mahulena Bočanová a Zuzana Straková uváděly na zaniknuvší televizní stanici Pětka pořad, ve kterém změnily hlavního protagonistu za jediný den k nepoznání, ze dne na den se mu snažily zvednout sebevědomí a ve kterém si měl vybraný člověk v jeden den skutečně připadat jako ve snu. (Paity)

Recenze (3)

khedy 

všechny recenze uživatele

Blonďatá paní moderátorka/stylistka má tu hubu, jak pračku na čuráky. Jinak se jedná o trochu podprůměrný pořad pro průměrného českého diváka na téma, které už tu bylo několikrát. Musím ale uznat, že kadeřnice a stylisti jsou vskutku šikovní. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z dlouhé řady naprosto obsahově prázdných a zbytečných pořadů. Že se v něm objevila Mahulena Bočanová celé jen podtrhuje. ()

Zahir 

všechny recenze uživatele

tento typ pořadu považuju za velice dobrý, ukázat, že každá ženská je krásná jen jí to patřičně vysvětlit, naučit ji i divačky s tím pracovat, cítit se dobře, zvýšit sebevědomí, usmívat se na svět - super, jenže.. tohle konkrétní provedení je tak stupidní, s šaškujícím "Dejdarem bez kulí" Mahulenou Bočanovou a její přicmrndávačkou, kterou naprosto trefně popsal uživatel khedy.. jsme Češi a tady je holt opravdových profesionálů pomálu, všichni jsou důležití jak stěrače na ponorce, ale umí hovno, každý nýmand, vylízanec, metrosexuál nebo obráběč kovů si otevře hospodu, každá modelka nebo pracovník kólcentra si myslí, že je novinář a tak dále.. no, televize Pětka vysílala vskutku excelentní sračky, Buřtcajk budiž toho důkazem, probúh Izere jak jsi to dopadl.. ale to je jiný příběh.. skoro by se jeden nedivil tomu, že tento kanál skončil, ale já se tomu právě proto divím, vždyť co jiného, než naprosté sračky nesvéprávní Češi denně konzumují ve všech podobách? Cožpak Blesk není nejprodávanější deník? ()

Reklama

Reklama