Reklama

Reklama

Superman

(studentský film)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2012, 7 min

Obsahy(1)

Je silný, krásný a chytrý. Nikdo se mu nemůže rovnat. Ale i tak na něj všichni kašlou...a on kašle na ně. Ale to není tak úplně pravda. Na NĚKOM mu přece záleží. Na ženě, které se nemůže vzdát. (FamuFest)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Superdech. Já tě odfouknu, když budu chtít ... a nechci." Já se tedy se superpoldou, který rád pomáhá, chrání, souloží a ještě k tomu chlastá kryptonit, docela dost pobavil. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film je to opravdu zajímavé. Když bych odečetl herce, kterej se mi moc nelíbil, tak ten scénář, a střih kamery opravdu parádně sedí a hudba o nic méňě. Dal bych tři hvězdy, ale, že je to ten amatérský počin a k tomu český, dám o jednu víc. 70% ()

Baštipán 

všechny recenze uživatele

Ano je to amatérský film, ale málo z vás ví, že tento film vznikl v rámci soutěže(48 Hour Film Project) během dvou dnů. Řekl bych, že při tomto časovém presu se to vyvinulo velmi dobře. Pobavilo :) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Amatérsky to na mě nepůsobilo ani trochu, protože po všech stránkách mi tenhle krátký film (ať už svou realizační délkou, nebo délkou natáčení) sedl - herectví, hudba, kamera, střih a příběh nejen s nějakým vyústěním, ale dokonce i s kapičkou námětu k zamyšlení. Na to, že na to měl Lukáš Hrdý jen 48 hodin, narval do 7 minut v podstatě vše, co by plnohodnotný film mít měl. ()

Reklama

Reklama