Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ukrytý obrázek vyhořelého kostela zavádí Cohlea a Harta k pastorovi Joelovi Theriotovi, jehož farníci hovoří o jakémsi vysokém muži s jizvou, s nímž byla Dora Langeová spatřena. K výslechu je předveden sexuální delikvent, který odpovídá popisu. Přestože se dozná, Cohle ho odmítá považovat za viníka. Harta rozhodí, když Maggie narafičí Cohleovo setkání s jedním kamarádem v baru C&W. Cohle chce dát dohromady schéma vraždy, proto prochází hromadu starých spisů a najde v nich pojítko se ženou, jež se měla před lety utopit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak spolem možete dělať? Jeden věří, druhý nevěří... Musíte se scházet a vyprávět si historky, který jsou v rozporu se všema vesmírnýma zákonama, abyste přežili další den? Je to tak od doby, kdy jedna opice koukla na slunce a povídá druhý opici: On nařídil, že mi máš odevzdat svůj podíl. Atd, atd... Dobrý. Akorát v případě parťáka, T.A., je to házení perel. Důkaz? Cohle deklamuje obecné skutečnosti, nesouhlasící T.A. v důsledku argumentační nouze chrlí osobní invektivy. Hart je čím dál víc pozadu a uvědomuje si to. Dvojice je těhotná konfliktem. Prozatím to schytal vošoust. Příšera je fajna. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You see, we all got what I call a life trap - a gene deep certainty that things will be different... that you'll move to another city and meet the people that'll be the friends for the rest of your life... that you'll fall in love and be fulfilled... fucking fulfillment... and closure, whatever the fuck those two fuckin' empty jars to hold this shit storm. Nothing's ever fulfilled, not until the very end. And closure - nothing is ever over." Žiarlivý Hart, tradične podmanivo filozofujúci Cohle a zlom v prípade, to je stručný popis tejto epizódy... ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

.........pomaly - ozaj pomaly sa to rozbieha - ale láka pozerať ďalej-uvidím vyzerá to zaujímavo, dúfam, že koniec nebude sprasený....len ma tak napadá : v akej prdeli to tí ľudia žijú? močiare -plastové budovy-samé čudné týpky - čo tam kto normálny robí? lokalitou vhodné na nejaký horor - typu Texaský masaker...... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podaní oboch hlavných predstaviteľov ide takmer o životné úlohy, navyše je seriál doplnený skvelou hudbou, striedanie prítomnosti s minulosťou je rovnako ako dialógy tým najlepším čo seriál ponúka a ku konci tejto epizódy niet čo dodať. Zároveň je vynikajúco zvládnuté vykreslenie detektívov ako obyčajných ľudí, ktorí riešia bežné záležitosti - problém dcéry v škole, kosenie trávnika či nevera. Oprávnene vysoké čísla epizódy na čsfd. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektne vybalancovaný pomer detektívky, filozofie, alebo ak chcete, tak filozofických žvástov a osobného života hrdinov. No a tento mix nie je od seba oddelený a tvorcovia mu nedávajú len z princípu rovnaký priestor, ale je vzájomne myšlienkovo prepojený. Temný prípad nie je nič pre veriacich, takže tí najortodoxnejší po epizóde číslo tri to nepochybne s ním vzdajú. No a možno po tejto sérii si taktiež uvedomíte, že ste iba biologická skrinka bez hlbšieho zmyslu. Ak si toho vedomí nie ste už teraz. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama