Reklama

Reklama

MTV Europe Music Awards 2012

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

MTV Europe Music Awards je každoroční udílení cen hudební stanice MTV pro nejlepší píseň, album, zpěváka, klip, hudbu či text. Kromě evropských cen vyhlašuje MTV také nejlepší americké interprety. (Paity)

Recenze (3)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nějak se MTV nevytáhla k mimořádnému vrcholu v udílení cen, ale bylo cítit, že vládla uvolněná nálada a řada hudebních vystoupení nezůstala bez pozitivní odezvy. Muse, Killers a jim podobné bych si rovnou odpustil jak jsou nudní. Když měla vystoupení krasavice Carly Rae Japsen se svým megahitem Call me maybe, tak zrovna na trase vypadl signál, což je na zabití.Taylor Swift zase zbytečně moc večeru dominovala při sklízení cen. PSY se až moc tlačil do hudební elity a David Hasselhoff si z rozjuchaného korejčana v kadibudce sympaticky vystřelil a jeho taneček v rovině parodie si s ním dala také moderátorka večera Heidi Klum. Ludacris trochu navíc. Gwen Stefani s No doubt, Rita Ora a Alicia Keys trochu zůstali za svým očekáváním. Celkově z toho vyšel rozpačitý večer na gigantické úrovni o které si u nás můžeme nechat jenom zdát. Mé hodnocení: 60% ()

Martin_W odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z nejstrašnějších předávání, které jsem kdy viděl. Otřesná vystoupení, strašné výsledky kategorií. Světlé stránky - Muse, The Killers, Alicia Keys. ()

Reklama

Jayem 

všechny recenze uživatele

Najhoršie MTV odovzdavanie cien ake som kedy videl. Choreografie všetkych učinkujucich stali za prd. A Heidi ako moderátorka mi prišla strašne trápna. ()

Zajímavosti (1)

  • V roce 2012 se v rámci MTV Europe Music Award udělovala teprve potřetí cena pro globální legendu. První cenu v této kategorii obdržela zpěvačka Whitney Houston. (Paity)

Reklama

Reklama