Reklama

Reklama

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Edgar je moja srdcovka a vymodelovať filmárinu podľa jeho predlohy je zápas, podobný ako u H.P.Lovecrafta . Všetko závisí na režisérovi a jeho poňatí predlohy. Italové sú v tomto smere pribrzdený a v tomto žanri som u nich nestretla žiaden posun k lepšiemu. Avšak po (aj) zámorských ochutnávkach som s týmto hybridom podľa očakávania zdegenerovane spokojná. Tú Poe abstinenčnú 2ku tam seknem, ať to veme čert. ()

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Poe už musí dávno rotovať v hrobe, po tom aké shitové pokusy sa na neho odvolávajú. V tomto prípade máme lacnú, amatérsku hororovú antológiu, ktorá sa nechutne obtiera o sedmičku Poeových príbehov a experimentálne ich dostáva až na samotné sračkoidné dno. Jednotlivo sa k tým primitívnostiam vyjadrovať nebudem, to by mi asi museli zaplatiť. ()

septic 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelný hnůj od začátku až do konce, ovšem ne návrhem, ale zpracováním. Takové stupidní dialogy jsem viděl naposledy v Robogeiši. Nevím, jestli je i nějaká italská verze, ale anglická se nedá ani poslouchat. Znásilňuje to uši, jako když člověk sleduje Gumídky v Maďarštině. Šestou povídku už jsem ani moc neposlouchal, po pár minutách poslední jsem to raději vypnul. Chudák Poe. Itálie jeho jméno nezvolává oslavně, nýbrž z něj dělá komickou postavu stupidní hororové literatury. Hodina života v kanálu ()

Reklama

Reklama