Reklama

Reklama

Žena v černém 2: Anděl smrti

  • Velká Británie The Woman in Black 2: Angel of Death (více)
Trailer 2

Skupina osmi školáků, evakuovaných za druhé světové války z Londýna, přijíždí v doprovodu ředitelky skoly Jean Hoggové a mladé učitelky Eve Parkinsové do téměř opuštěné odlehlé vísky Crythin Gifford. Jejich cílem je zchátralá rezidence Eel Marsh, která se nachází na ostrově, spojeném s pevninou pouze úzkým náspem zvaným Nine Lives Causeway a schůdným pouze za odlivu. Ve snaze ukrýt se tu před hrůzami války svou přítomností brzy znovu probudí k životu zlé síly, které tuto působivou osamělou budovu pronásledují po celá desetiletí. S tím, jak se po pozemcích na Eel Marsh znovu rozléhají dětské hlasy, se z temnoty vrací také pomstychtivý přízrak ženy v černém. (Falcon)

(více)

Recenze (237)

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Nějakou atmosféru to sice má, ale je to úplně úplně zbytečné a k ničemu. Navíc samotný film působí metráží daleko delší, než jak je tomu ve skutečnosti. Bohužel to ale není ono a trochu to kazí první díl. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Uz slabsi pokracovani vyborne jednicky, kterou si narozdil od dvojky pamatuju, ted si bohuzel vzpomenu jen na jednu velmi neprijemnou ujecenou husu, ktera mi celou dobu lezela v zaludku a tesil se az ji nejakej z tech poltrgaistu sejme, bohuzel pro me jsem tu urvanou mrchu musel prezit az do konce. ()

Rychloskot odpad!

všechny recenze uživatele

Je pár způsobů, jak nedělat pokračování a tohle je jedno z nich. Od začátku nás straší, jako bychom nevěděli o co jde od prvního dílu, divák při sledování filmů má myšlenky, názory, přemýšlí kam bude děj směřovat, a v tak pomalém tempu je vždycky o krok napřed. Abych byl upřímný nebylo mi ani příjemné mít na film tolik mrtvých dětí (vím, že tam o to jde, ale není to něco z čeho by se postavy jen tak oklepaly a v Londýně pak pohodička), lekačky prvoplánové, žádný zvrat ani zajímavá scéna. Postava pilota nesympatická, hlavní hrdinka nudná a kdyby byla jen o malinko nepříjemnější na pohled, ani bych film nedokoukával. ()

Walle 

všechny recenze uživatele

Ubohá na rádoby lekavých scénách, temném příběhu bez hlavy a paty a pár nic neříkajících obrazech ducha nebo jeho ruky (jichž téměř kompletní sadu obsahovala už upoutávka) založená snaha o horror, kde ona hrůza zůstává pouze v pojmenovájí žánru. ()

@nthr4X 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jestli nedát jen 2* protože po hodně dobré jedničce se tohle moc nepovedlo a nesmírně mě iritovaly vesměs neustálé tmavé scény kde skoro nebylo vidět zhola NIC, co mě má potom vystrašit? ()

krachman 

všechny recenze uživatele

Bez napeti, bez atmosfery, chvilema jsem se ztracel v deji. Myslim, ze tvurci chteli zarobit na stejnem nazvu uspesneho prvniho dilu. Vrele nedoporucuju. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Zo snímku ma zaujala len Phoebe Fox a jej úsmev. Divák aby 45 minút čakal až sa dej rozbehne je kriminálne neprimerané. Tento snímok ako horor absolútne zlyháva a tvrdenia, že Tom Harper je uznávaný režisér sú bludy /ocenenie za krátkometrážny 10 minútový film neznačí, že je to génius/. Záverečné hodnotenie nemôže byť iné iba to, že ide o nepozerateľnú hlúposť a odoberám pôvodne jednu hviezdu! ()

punco 

všechny recenze uživatele

Po skvelej jednotke, mojmu obľúbenému filmu na poli žánru som sa veru silno tešil na pokračovanie a mal som aj celkom nemalé očakávania. Atmosféricky (aspoň prvá polhodka) bola to čo som čakal, ponurý známy dom tma, pivnice, pani v čiernom v rohoch... no ako film plynul vytrácalo sa čaro niekam do ničoty. Potenciál značne nevyužitý no urazený niesom. Plus dávam aj za sympatickú hlavnú hrdinku a pár naozaj vydarených scén (pivnica a diera v strope vyhrávajú). Priemerný priemer v skvelom prostredí. ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tolik pesimisticky, navzdory zdejšímu hodnocení :) Druhý díl Woman in Black podobně jako jeho předchůdce sází spíše na postupně houstnoucí atmosféru a narůstání děsu a pokud se sem tam objeví nějaká ta lekačka, není to nic lacinýho. Ale to se tady bavíme pouze o té strašidelné vložce filmu, co se týče té příběhové, ta už teda trošku pokulhává, stejně tak i hlavní hrdinové, kteří jsou takoví nic neříkající...ale celkově zklamaný nejsem :) ()

Jenn 

všechny recenze uživatele

"No jasně, a teď je zachrání...no jasně, a teď umře" úplně předvídatelný nudný scény, viz. v okně něco je nebo na konci prasklej vobrázek. aaah jo, konec mě nasral, začátek nudil, a jednou sem se možná lekla. hold, na některý filmy by se pokračování neměli dělat. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Scénárista si dal zřejmě slušnou dávku halucinogenů a vytvořil kokotinu, ve které bylo sice dost lekaček, ale jako celek to byla slabota a dobré jedničce se to zdaleka nevyrovnalo. ()

dom1niq 

všechny recenze uživatele

Zbytočnejší film som dávno nevidel. Jediný význam natočenia tohto filmu vidím jedine v tom, že hraním sa na pokračovanie mimochodom veľmi dobrej a úspešnej jednotky, sa snažili vytrieskať aspoň nejaké peniaze. Horor, ktorý s hororom nemá nič spoločné, lebo na nejaké ľakačky či nebodaj atmosféru treba rýchlo zabudnúť, nič z toho tam totiž nie je. Stratených 98 minút. ()

Reklama

Reklama