Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Sledujeme soukromého podnikatele Inogaširu Gora, který ve volném čase (obvykle mezi prací a prací) navštěvuje různé podniky, aby ochutnal nejrůznější místní speciality. Pojďme se s ním podívat, kde vaří nejlépe! (Zíza)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jen jsem si potvrdila,že pořady o jídle nejsou nic pro mě. Tohle je vlastně jeden takový. Kravaťák navštěvuje většinou náhodně vybrané hospůdky, restaurace či kavárny, kde se nají, protože když dostane hlad, není s ním kloudná řeč. Pokaždé se divákovi dostane zevrubný popis chuti, textury, hebkosti či gumovosti pojídaného jídla a jak moc se k němu hodí to zelí, co k němu dali. Nejprve nastávají pochybnosti, ale nakonec je Inogašira spokojen a odchází zpocen a nasycen. Díly jsou krátké, vše probíhá velmi svižným tempem a člověk to alespoň může brát jako reklamu na restauračky (pokud se chystáte do Japonska nevíte, kde se v Tokiu najíst, tohle je docela užitečná věc, jestli někdo chce adresy těch podniků, dejte vědět, pošlu vám je). A samozřejmě kdo rád jídlo na obrazovce, taky si užije. Navíc na konci každého dílu se objevuje tvůrce předlohy, jak sám jím na daném místě a v podstatě si také neustále pomlaskává, případně doplní nějakou zajímavost. Lepší 3*. ()

Expozituror 

všechny recenze uživatele

Skvělá podivnost natočená podle mangy. V podstatě by se to dalo definovat jako food porn. Nějaký příběhová vata tu je jen tak aby se neřeklo, protože se stejně všichni těší na to, čím si dnes náš hrdina bude ládovat žaludek. Vyvrcholením každé episody je naleznutí příhodného místa na oběd/večeři a následná konzumace několika chodů. A tím rozumíme (protože jsem v novém žánru food porn) objednání a konzumace víceméně v real-time. Může tohle vůbec fungovat? Vzhledem k pestrosti japonské gastronomie ANO! Chci vidět remaky z jiných zemí :) ()

Reklama

Reklama