Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se začínající, avšak velmi ambiciózní závodní auto Blesk McQueen během cesty na velkolepý šampionát Zlatý píst neočekávaně zatoulá do ospalé Kardanové lhoty u Silnice 66, naučí se, že opravdová radost ze života se neskrývá za cílovou rovinkou, ale na cestě k ní. Auta ze lhoty, s nimiž se v průběhu svého putování napříč Amerikou seznámí, mu ukáží, že na světě existují i důležitější věci než trofeje, sláva a sponzoři. (HBO GO)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (966)

MMR 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal 4 hvězdičky. Ale trošku jsem se nad tím zamyslel a usoudil jsem, že opravdu nemusím dávat 5 hvězd jen filmům, kde se bavím po celou dobu. Protože když se zamyslím, tak tohle byl nádherný příběh, který mě velice dojal. Opravdu nádhera, naprosto bez chyby, žádná trapná místa. Podle mě si Auta plné hodnocení zaslouží. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jsou úžasnější jak Úžasňáci, dokonce v některých pasážích filmu jsem se cítil jako v opravdových závodech. Kéž by takto točili každý závod formule 1. Tomuto filmu nechybí nic co by na chvilku nudilo dospělého či dítě, usuzuji podle mnohem mladšího brášky. Nechyběla tomu šťáva, dužina ani slupka, která tomu dodávala výsledný celek. Když jsem jel z kina tak jsem měl takovej divnej pocit, že tu je něco špatně, že mi tady něco chybí, a byly to právě mluvící a koukající auta i se svýma broučkovitejma mouchami. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fajnová zábavička pre malých, no nenudia sa pri tom ani ty veľký.Tento rodinný športový animák o autách obsahuje toľko nápadov, sympatické postavy, ktoré dobre vyzerajú a s ktorými sa nenudíte, pretože je s nimi sranda, dobrý dej, ktorý je zabalený do peknej 3D animácie atď. Proste klasický dobra Disneyovsko-Pixarovská zábava. 85% - 4* ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Pixar je prostě špička! Ale od Příšerek sro ztrácí dech! Každá nová Pixarovka je o něco méně zábavná, než ta předešlá, ale stále je to to nejlepší, co se mezi animáky vyskytuje! Samozřejmě, vizuální stránka je s každým dílem lepší a v tomhle směru nemá Pixar nejmenší konkurenci!...Auta to krásná a zábavná, ale né zas tak moc! Najdou se dokonalé momenty, ale i slabší nudnější místa! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Sorry, Lassetere... už o tobě nikdy nebudu pochybovat. ;) Cars jsou klasickou mentorskou disneyovkou, ale nachytalo se na ně tolik gagů, že si po zhlédnutí budete připadat neuvěřitelně vyčerpaní. Ono lomcovat skoro dvě hodiny bránicí dá pořádně zabrat. Obrovské tempo, odzbrojující vizuální stránka a zábava od předfilmu až do posledního záznamu v zavěrečných titulkách. Pixar zase válcuje... ()

Galerie (105)

Zajímavosti (75)

  • Tvůrci filmu navštívili zrušenou dálnici Route 66, odkud si pro inspiraci přivezli více než deset tisíc fotek a vzorky půdy i betonu. (Folky)
  • Minibus VW dabovaný v českém znění Jiřím Macháčkem má státní poznávací značku "51237". To je datum narození George Carlina (12. květen 1937), který auto s minulostí „květinového dítěte“ namluvil v původním znění. (Specs)

Související novinky

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

24.12.2012

Vánoce bez pohádky? Nebojte, máme pro vás hned dvě. I když jedna z nich bude vlastně letní hit. Možná. Studio Disney původně chtělo uvést Planes, spin-off k pixarovských Autům, rovnou na DVD a blu… (více)

Adios, Hombre... :-(

Adios, Hombre... :-(

27.09.2008

A taky Luku, Butchi, Gondorffe či Johne Rooney. Paul Newman, jeden z největších sympaťáků filmového plátna vůbec a ikona své generace, dnes ve věku 83 let podlehl rakovině plic. Je zhola zbytečné… (více)

Čtyřka Pirátů přece jen bude

Čtyřka Pirátů přece jen bude

05.03.2008

Alespoň to tak vypadá podle plánů studia Disney na rok... 2011. Ano, zatímco my pořád netrpělivě vyhlížíme největší trháky léta 2008, Hollywood už plánuje premiéry na období, které nám připadá jako… (více)

Reklama

Reklama