Reklama

Reklama

Mapy ke hvězdám

  • Kanada Maps to the Stars (více)
Trailer 1

Dr. Stanford Weiss (John Cusack) a jeho manželka Christina (Olivia Williams) jsou typickými představiteli hollywoodské rodinné dynastie. Ale rozhodně nejsou typickou rodinou. On je psychoterapeutem pečující o hollywoodské hvězdy a také autorem úspěšných motivačních knih, které mají jejich čtenářům zajistit více dokonalý a šťastný život. Christina se zase snaží rozvíjet hereckou kariéru jejich třináctiletého syna Benjieho, který je dětskou hvězdičkou a zároveň byl od devíti let na protidrogové odvykací kúře. Kdežto dcera Agatha (Mia Wasikowska) byla pro změnu propuštěna z léčebny, kde se léčila z pyromanie a vrací se zpět do rodiny. Agatha se po návratu stane osobní asistentkou jedné z otcových hvězdných klientek, stárnoucí herečky Havany Segrand (Julianne Moore). Ta se neustále vyrovnává se slávou své mrtvé matky. I proto urputně usiluje o natočení remaku filmu ze 60. let, který její matku proslavil. A aby toho na ni nebylo málo, musí čelit nočním návštěvám matčina přízraku. Jediným, kdo vidí životy hollywoodských hvězd a hvězdiček s nadhledem, je řidič limuzíny Jerome (Robert Pattinson). Ale i on touží po filmové slávě. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Pokud by to bylo i jen z poloviny reálné, tak se pak nelze divit, jaké to sra...píp točí v Holývůdů.
Čapek tu pohádku o pečení dortu napsal líp. Z této šlichty mi bylo jak tomu hafanovi. Asi by se mi to mohlo zamlouvat jen pokud by mi nechali taky něco zobnout a nesežrali všechny bobule sobecky sami ...

Ono z takového scénáře ani slušní herci nejspíš nemohli něco smysluplného vypotit, i kdyby hráli normálně. Což asi pod režijním vedením nějak nedělali.

Se nedivím, že producenti skončili v červených číslech dokonce i v Emerice bez vkusu. Vyhozené prachy. A můj ztracený čas.

pribislav

pribislav (hodnocení, recenze)

proč za to J. Moore byla na Globech nominovaná v kategorii komedie/muzikál?....

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Ten ceskej dabing je docela bad -_- :D Robert Patizon a Julliene docela uhh -_- 

Uživatel KlonyIlony smazal svůj příspěvek.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Kronenberg sice nie je moja krvna skupina, ale pockam na Primu/Narkozu/TV Hovna, potom to dam, stahovat sa mi to nechce

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

tak jsem si to včera dala a jsem spokojená, nelituju ani peněz ani času. Jenom sakra jsem nepobrala tu hořící věc u bazénu...byly to halušky nebo ne, nebo co.....(?)

na příspěvěk reagoval jiriluk

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

A co je na ní nesrozumitelného? Naopak mi přijde jako čtenářsky velmi vstřícná, když se akorát píše o tom, "co je to za žánr". nic složitého, žádné teoretické koncepty, žádné (pokud si dobře pamatuju) pojmy.  

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Heč! Přečetl jsem celou tvoji recenzi! ale bohužel jsem jí opět nepochopil :-( Prostě mám pocit, že dokážu jednodušeji a srozumitelněji popsat co je na tomhle filmu tak geniálního.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak tohle byl nářez. To jsem fakt nečekal. Můj oblíbený úchyl David Cronenberg každopádně pořád umí. Omlouvám se mu za to, že jsem o něm pochyboval.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Typy, ne tipy. A o jaký typ se jedná? Její role z Mapy k hvězdám má blízko k postavě, kterou hraje v Magnolii. Další podobné ale v její filmografii moc nevidím.

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to nebo Julianne Moore hraje často tyhle tipy žen.

Jinak film se mi teda moc nelíbil.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Jsou i jiné způsoby, jak ten film zhlédnout, než je rip (on ten rip musel být z něčeho udělán...). V kině jsem ten film ale neviděl. Hodlám to napravit. :)

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Kedže v SR bola do dnešného dňa jedna projekcia (15.9) a v ČR bude prvá 29.9. (Ostarava Kamera Oko) tak si odpovedz sám. Ale človek nikdy nevie :)

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

A ti, kteří nemají šanci Mapy ke hvězdám zhlédnout na ostravském festu a kteří nechtějí čekat víc než měsíc. :)

Btw je to masterpiece.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Tí čo nemali možnosť vidieť film na Cinematiku, alebo niekde v zahraniční tak... Maps.to.the.Stars.2014.HDRip.XviD.AC3-EVO

Uživatel FrancoElliot smazal svůj příspěvek.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Škoda, že to u nás bude v kinech až na konci října, měsíc poté, co film vyjde ve Francii na blučku (a tedy i na znáých místech). To bude těžký vydržet.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Už to jede....Šafránek: "Cronenberg!! Aneb americký psychopat ve velký formě" -- Guardian dává 4/5, Telegraph plnou palbu a velký šance na palmu, tweet od editorky Playlistu "MAPS TO THE STARS: Deliciously fucked-up Hollywood gothic-cum-Greek tragedy. Cronenberg's most entertaining in ages" -- na žánrovém Twitchfilmu jsou překvapivě zklamaní, Total Film: Cronenberg’s Maps to the Stars is a deliciously warped satire of Hollywood’s debauched excesses. A bit mad and a bit brilliant.   --- zatím je brzy, ale vypadá to, že pozitivní reakce budou výrazně převažovat

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Rated R for strong disturbing violence and sexual content, graphic nudity, language and some drug material.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Cronenberg by mohl raději natočit remake Shivers, aby to nevzniklo v režii modelky a podle scenáře těžkého trashaře. No co, hlavní je, že Maps to the Stars vypadá hodně ambiciózně a s Cronenbergovou tvorbou posledních let nemám vůbec žádné problémy.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Rugero

ja už čakám týždeň na schválenie jedného obsahu. nie že by mi to vadilo, skôr ma štve že schvália takýto shit

na příspěvěk reagoval Rugero

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

Davide, ako svojho obľúbeného režiséra ťa prosím, nezmrv tomu potenciál ako u Cosmopolisu...

Diego

Diego (hodnocení, recenze)

Sečtělá snaha o zájímavost, že Viggo hrál pod Davidem už v Nebezpečně metodě...když pod ním hrál ještě v dalších, lepších filmech. 

termi

termi (hodnocení, recenze)

Complex look at Hollywood and what it reveals about Western culture. Doufám, že nás čeká podobnej zážitek jako Lynchovo Mulholland Dr.

Související novinky

David Cronenberg si vybral svůj další projekt

David Cronenberg si vybral svůj další projekt

13.05.2022

Legendární kanadský režisér David Cronenberg (Moucha, Dějiny násilí) letos po osmileté pauze od uvedení svého posledního snímku Mapy ke hvězdám z roku 2014 představí svůj nejnovější příspěvek do… (více)

David Cronenberg plánuje seriál

David Cronenberg plánuje seriál

02.09.2018

Režisér Východních příslibů nebo Dějin násilí David Cronenberg si poprvé vyzkouší televizní formát. Na festivalu v Benátkách to oznámil novinářům, podle jeho vlastních slov se pak jedná dlouhodobě o… (více)

Reklama

Reklama