Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (611)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Já tyhle "loupežní" filmy alá Dannyho parťáci mám velmi rád a Loupž po italsku mě rozhodně nezklamala. Obsazení je příjemné, hlavně E. Norton v roli záporáka byla trefa do černého. Co se mi z tohoto snímku vždy jako první vybaví jsou samozřejmě mini coopři, pro které mám od té doby velkou slabost :). Doporučuji, ale ne všem to sedne...... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Režisér a scénárista se s dějovou stránkou a různými trapnými překážkami příliš nemazali, a to tak že jsme kdesi pod úrovní Ocean's Eleven. A Mark Wahlberg opravdu není George Clooney. A vzato kolem a kolem, Ed Norton taky není jako hlavní záporák porovnatelný s Andy Garciou - ten měl aspoň tu fantazii:)) Mini, Jason Statham, John Powell, a hlavně kožená bundička s vysokým límcem, zkrátka je to na 70% a o kousek navíc, díky Charlize;) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem neměl možnost vidět originál Italian Job, ale fakt je že tento se velmi povedl a s originálem má pramálo společného. Nechápu důvod proč tenkrát Cinema dala v recenzi 40 %. Jasné je, že to byl krok vedle. Film nabytý slušnými herci a slušnou akcí přece nemůže dopadnout tak špatně. I když střed filmu je mírně zavádějící jelikož se připravují na závěrečnou akci a v podstatě se nic moc neděje. Ale výsledek za to stojí a nabušené Mini Coopery se městem prohánějí jako o život a akce je to opravdu originální a připravená do nejmenších detailů. --- Co jsem čekal na zelenou, umřelo pět lidí kvůli kouření. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pokud se mě vždy někdo ze známých zeptá, na nějaký film. tip na příjemnou akční oddechovku, nikdy mezi mýmy tipy nechybí odpověď: The Italian job. Vypněte mozkové závity a nechte se bavit příjemnou podívanou (ve stylu Ocean‘s eleven) o jedné (ne)vydařené loupeži, následné touze po pomstě, s povedeným hereckým obsazením Wahlberg-Norton- Statham-Green, zjemňující složkou (pro nás chlapy) sexy Charlize Theron, které to (snad) nikdy neslušelo víc než v tomto snímku Garyho Graye. Romantici a obdivovatelé krás architektury se můžou kochat krásou Benátek (pravda, pouze v samotném úvodu) a ty akčněji založení si přijdou na své při adrenalinové naháněčce na motorových člunech po místních kanálech a zejména potom stylové honičce v minicooperech, která nechává vzpomenout na (v nejlepších letech a formě) uhánějícího St. McQueena ulicemi San Francisca. To vše navíc podpořeno stylovým hudebním doprovodem (soundtrack je opravdu fajn záležitost). The italian job jsem viděl nejméně 3x a musím konstatovat jediné: ten film mě baví pořád stejně. Má to šmrnc, má to vtip, má to nadhled, má to Charlize, sakra to baví a ani na chvíli nenudí. Řekněte upřímně, co chtít od tohoto typu snímku víc?! 80% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Svižný akčňák, lze vidět víc jak 1, pak už to není ono...perfektní výkon M. Wahlberga, J. Stathama, E. Nortona a samozřejmě CH. Theron..... Nějaké chybičky jsem ale také našel: a) Při honičce v metru sjedou Mini do dráhy metra. Poslední auto (bílé Mini) trochu nabourá metro, což v následujících záběrech není vidět. Ani v okamžiku, kdy auta stojí a detaily aut jsou zřetelné. b) Při loupeži propadne trezor do vody a potápěči ho vybírají. Nahoře u hladiny ochranka pozoruje hladinu a po bublinách z dýchacích přístrojů ani památka. Záhada!!! c) Jak je možne, že ty mini vyskočí z kanalizace a dopadnou na předek, když mají v kufru několik kilo zlatých cihel? ()

Galerie (98)

Zajímavosti (31)

  • Na simuláciu dopravnej zápchy na konci filmu mali tvorcovia k dispozícii 300 áut, prípravy na ňu trvali týždeň. (Greenpeacak)
  • Po premiére filmu výrazne vzrástol záujem o auto Mini Cooper. (damine178)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama