Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dnešní době jsou nejcennějším zbožím informace. Film Kandidát ukazuje velkou moc médií, která manipulováním s událostmi mohou ovlivňovat celý svět. Příběh sleduje zákulisí politické kampaně kandidáta na prezidenta. Do volby hlavy státu zbývají 2 měsíce. Úspěšný a vlivný majitel reklamní agentury Adam Lambert přijímá lukrativní zakázku. Má realizovat prezidentskou kampaň pro zvláštního kandidáta - nevýrazného, maloměstského podnikatele. Cílem je pouze rozvířit politické vody a ubrat pár hlasů protistraně. Lambert je zvyklý bez skrupulí každým manipulovat a vždy dosáhnout svého. Jenže na večírku v klubu se nechá vyprovokovat a uzavře sázku se svým rivalem - Ivanem Mullerem, který pracuje pro jasného favorita celých voleb. Ve hře je přibližně sedm miliónů eur. Lambert vsadil všechen svůj majetek na jediného koně, neznámého kandidáta. Zapřísáhnul se, že z této nuly udělá nového prezidenta, a to rovnou v prvním kole prezidentských voleb... Kandidát zobrazuje, co se na politické scéně děje nebo velmi lehce udát může. Je cynickou analýzou společnosti, která se nechá manipulovat bohatými a mocnými. Ti, kteří tahají za nitky, vytvářejí svět, ve kterém mizí hranice mezi pravdou a iluzí či dobrem a zlem. (Bioscop)

(více)

Diskuze

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

maToT

ake typické, Slovák so slovenským dvojkrížom...ani sa nečudujem že v tom nevidíš žiaden prešlap Slováčik.
veď marketingový ťah je to, čo opisujem, na marketingový ťah nepotrebuješ mať hodnoty, jedine tak hodnoty výhody a zisku na úkor druhého :) presne také isté rozmýšľanie ako tý o ktorých informuje Gorila tak isto ako tie finančné skupiny :) ty si tak symptomatický prípad Slováka priam vytrhnutý z učebníc :)
ake americké trháky sa na čom priživujú? daj mi nejaký príklad

Uživatel E=mc2 smazal svůj příspěvek.

maToT

maToT (hodnocení, recenze)

E=mc2

co riesis,jaka moralka co niekto zomrel? Len dobry marketingovy tah- chod robit lov na tisice americkich trhakov co sa na niecom prizivuju ty iluminat

na příspěvěk reagoval E=mc2, E=mc2

Uživatel E=mc2 smazal svůj příspěvek.

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Spis Gorila bol známi verejne už od roku 2006 :) pričom sa neskôr spomínalo že ide o odpočúvanie vysokopostavených..v roku 2011 sa už verejne hovorilo o informáciach zo spisu Gorila :) takže autori knihy Kandidát môžu tlačiť párky niekomu inému. Smutné, sú podobný ako tý o ktorých píšu :) Využijú šancu a chopia sa jej bez ohladu na čokolvek ine :) Niet divu že sa toho chopia ľudia z reklamnej brandže kde pojmy ako chrbtová kosť, morálka a etika sú zrejme v slovníku cudzích slov :) (Ha)Vrana k Vrane sada :p

na příspěvěk reagoval maToT

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Na váš román padlo niekoľko výčitiek, podľa ktorých sa živíte na Gorile, dosiaľ najväčšej odpočúvaco-korupčnej kauze v dejinách Slovenska.

Hečko: Výčitky, ak nejaké sú, sú neopodstatnené. Príbeh a základnú synopsu sme písali v júli-auguste 2011, čiže pol roka pred Gorilou, takže sa na tejto kauze «živíme» iba v tom, že prišla práve v čase, keď sme pripravovali knihu a scenár do distribúcie.


TO su kreténi..."takže sa na tejto kauze «živíme» iba v tom, že prišla práve v čase, keď sme pripravovali knihu a scenár do distribúcie."

 

o to ide vy bambuláci! cele slovensko čaká na Gorilu ktorá je staršia než Vak Kandidat bo nevznikla v čase 2011...

 

v juli v auguste už bol spis Gorila dávno verejný a príbeh Gorily známi. Takže slovo PRIŽIVOVANIE SA je na mieste nie kvôli obsahu knihy, ale kvôli čase vydania danej knihy.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

tommy187

tiež myslím.akože som rád, že sa vôbec pokúšajú o niečo také, ale tí herci a ten scenár, okrem toho tá vec s benzínkov je okopírovaná z reality - presne to isté sa stalo pár mesiacov predtým čo vyšiel film v kinách.celkom úctivé k pozostalým po tej pani :)

ale aspoň že tá kika svarinská má krásne kozy

na příspěvěk reagoval tommy187

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

ja tiež, rozhodne, len mám trochu obavy, aby si zasa raz tvorcovia nemysleli že točia film s Nicolasom Cageom.

veľmi by som chcel ďalšie Pouta, bohužiaľ už tomu tak býva, že častejšie sa točí Nahota na prodej :)

na příspěvěk reagoval S.Quentin QUALE

Trachea

Trachea (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Trápne.. neviem, čo je pre teba trápne ale ja myslím, že to bolo celkom znesitelné, samozrejme, boli tam niektoré tie scény, ktoré mali byť akože strašne "drsné", no asi nevydalo. Ale celkovo si myslím, že v pohode. Love som nevidela, takže nemožem porovnávať.

Lukaydo

Lukaydo (hodnocení, recenze)

Videl som ho aj ja, v Trnave bola predpremiera 7.10 ;) vcelku fajn bavilo ma to

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

54. Zlín Film Festival startuje již 30. května 2014

54. Zlín Film Festival startuje již 30. května 2014

28.05.2014

Je to ideální datum, protože mimozlínšťané mohou využít k návštěvě Zlína především víkend. Nejedná se totiž jen o festival určený dětem a mládeži, zajímavé filmy z více než 55 zemí světa zde zcela… (více)

Reklama

Reklama