Čtveřice žen, neúspěšných a zoufalých, se rozhodne vykrást národní banku. A všechno jde podle plánu do momentu, než se začne střílet. Pak už se jen roztáčí spirála potíží. Hrdinky jsou donuceny k útěku, věčně se však utíkat nedá... (oficiální text distributora)
Každá z těchto žen má ten nejlepší důvod k tomu, aby do toho šla: vykrást banku. Jako by to byla ta nejjednodušší věc na světě a ono to tak zpočátku i vypadá - montérky, plastové masky a hurá na to. S jídlem roste chuť a tak dříve požehnané důvody přestávají fungovat a děvenky se dostávají do pověstné spirály průserů. Od tohoto filmu jsem už nezapomněla na dámu, která partu vedla - na Queen Latifah.(17.4.2005)
Tak to jsem rád ze jsem tenhle film nasel, tak dlouho me lezel v hlave a zaboha jsem si nemohl vzpomenout na nazev.
Byla to slusna podivana a konec jak se patri.(10.1.2008)
Blbost. Ale měla celkem drsný závěr (Queen Latifah proti policajtům). Mimochodem právě Latifah mne příjemně překvapila, protože slušně hrála.(17.10.2005)
Obsazení je lahůdkové,ale i tak je to skrz na skrz průměrný film,o tom jak si čtyři ženský chtějí zlepšit svou finanční situaci tím,že vykradnou banku.(23.8.2009)
Ctverka cernosek si zoufa, protoze jejich financni situace je nevalna a tak se rozhodnou pro radikalni reseni, ktere se jim ze zacatku hlavne zalibi a postupem casu se stava nezastavitelnou honbou chamtivosti a chteni vice a vice. 60%(20.2.2009)
Někdo by řekl, že je to obyčejný nebo podprůměrný akčňák... Ale mě u tohoto filmu nějak došlo, jak dalece vážné jsou následky našeho rozhodování. Jedno drobné uklouznutí může nadobro zničit nebo ukončit život... Nižší hodnocení za ero a krvavé scény, zvlášť v té úvodní loupeži. Oceňuji reálný, nikoli pohádkový průběh včetně konce.(23.4.2012)
Je to uz hodne dlouho, co jsem tento film videla a urcite si ho pustim jeste jednou - pro srovnani po tolika letech. Nezapomenutelna ovsem byla Queen Latifah jako lesba a kapo skupiny.(4.12.2011)