Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice žen, neúspěšných a zoufalých, se rozhodne vykrást národní banku. A všechno jde podle plánu do momentu, než se začne střílet. Pak už se jen roztáčí spirála potíží. Hrdinky jsou donuceny k útěku, věčně se však utíkat nedá... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Každá z těchto žen má ten nejlepší důvod k tomu, aby do toho šla: vykrást banku. Jako by to byla ta nejjednodušší věc na světě a ono to tak zpočátku i vypadá - montérky, plastové masky a hurá na to. S jídlem roste chuť a tak dříve požehnané důvody přestávají fungovat a děvenky se dostávají do pověstné spirály průserů. Od tohoto filmu jsem už nezapomněla na dámu, která partu vedla - na Queen Latifah. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nemám filmy z této komunity (chudé černé Ameriky, aby bylo jasno) zrovna v hledáčku, a Vabank nepřekvapí. České hlasy se Simonou Stašovou film ozvláštňují, dabing je zajímavě obsazen, ale pokud nejste fandy těchto agresivních příběhů, nebude to nic pro vás. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Film o partě černošských kamarádek, které nepříznivá finanční situace donutí aby se z nich stali bankovní lupičky. Nicotná akce a nepříliš sympatické herecké obsazení, které nedonutí divákovi aby hrdinkám držel palce, ačkoliv se o to -převážně závěr- tolik snaží. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 19. prosince 1995 do 12. února 1996 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama