Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přes své chyby mě film ale bavil a i přes celkem dlouhou stopáž si dovedl udržet mou pozornost. Pravda, hlavně proto, že jsem čekal, jak moc zamotané to bude. Je to zamotané zbytečně, ale ta forma mi naplno sedla a ani trochu mi nevadila. Elijah Wood se stává zajímavou ikonou hororu a já jsem zvědavý, v jakém dalším filmu se objeví, protože by to opět mohlo být v nějakém ohledu zajímavé. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Bavila mě forma, jakou je tenhle film natočen a to i navzdory tomu, že se jedná o čisté fantasy co se IT věcí týče. Pořád jsem si říkal "docela dobrý", Sasha Grey umí dokonce celkem i slušně hrát (a teď nemyslím orgasmus). V poslední třetině se ale něco zlomilo, film přestal dávat smysl a mě konečně došlo, že je to děsná hovadina. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem horor. Horor to není ani náhodou, ani akční, ani krimi, pouze slabý Thriller. Začátek byl velice slibnej, rozjede se to vlastně hned od prvních minut, takže se vůbec nenudíte (velký +), ale postupem času, přicházíte na to, na jakou hovadinu to vůbec koukáte. Příběh strašně nereálný, Frodo Pytlouš celkem nic moc, od Sashy jsem čekal, že předvede něco ze své bohaté kariéry, ale ukáže slabě pouze cecky, no a závěr byl se vším tím odhalením strašně blboučký. Hvězda za zpracování, druhá za tempo. 35% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Prozatím kravina roku a nemyslím si, že ji někdo za ty tři zbývající měsíce stihne překonat. Nadějný španělský režisér Nacho Vigalondo spatlal naprosto směšně nepravděpodobný thriller, a to v podstatě ve všech myslitelných ohledech. Ta "formální" stránka, kdy kamera jakoby jezdí po obrazovce hrdinova laptopu mezi jednotlivými okny, není tak koncepčně soudržná jako například v mnohem povedenější letošní žánrovce The Den, často působí absurdně (modelování obrazu z kufru auta), a v závěru už mi ani nebylo jasné, jestli se pořád pohybujeme po obrazovce titulního noťasu, nebo už jsme nekoncepčně přeskočili na jiné zařízení, nebo někam úplně jinam, nebo co. Ale to je jen vrcholem ledovce. Technický aspekt nemůžu jako laik hodnotit - ačkoli mi většina těch IT věcí přišla laickým odhadem naprosto přestřelená, třeba to skutečně technicky možné je - pokud jsou postavy špičkovými specialisty / hackery... Jenže pak bych čekal, že budou důvtipnější i v jiných věcech. A to oni nejsou. Vůbec. Scénář je zkrátka naprosto příšerný, u některých zvratů a nešikovně odhalovaných motivací postav jsem málem propukl v hysterický smích/pláč. Po většinu stopáže ten film působí jako ještě mnohem hloupější, než nakonec po závěrečných odhaleních je, a to dokonce tak strašně moc, že si myslím, že spousta diváků ho po půlhodině vypne, protože nebudou mít sílu na takové idioty koukat... Právě ten závěr mi hodnocení zvyšuje alespoň na milosrdné dvě hvězdy, protože se díky němu stal z "absurdně debilního filmu" jen "filmem absurdně překombinovaným" (kdy ta hlavní dějová konstrukce se ukáže jako relativně racionálně vymyšlená, byť imho tragicky neukočírovaná a nepřesvědčivá), což je pro mě o level míň závažnější diagnóza. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec tak marné, jak jsem před zhlédnutím předpokládal. Samozřejmě jsem na snímek nekoukal proto, abych viděl nějaký ten šourek. Spíše jsem očekával výběh s kůzlátky, přičemž bych se nezlobil ani za zatoulaného bobra. Nedovedl jsem si představit hrající Alexandru Šedou. Nebylo to tak strašné. Na podobná béčka určitě má, kdyby ji najednou přestala fungovat vagina. Příběh je šílený, v každém směru neuvěřitelně přestřelený a pro diváka, který má vypito nad 5 piv asi i nepochopitelný. Zásadně mi to nevadilo. Docela se mi líbil zajímavý a originální nápad, kdy je vám vše prezentováno formou otevřených okýnek, jak již název filmu napovídá. Klidně dám i takové odrbané 3 *. I vzhledem k tomu, že sled událostí cirka poslední půlhodinky je prostě debilní. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Na jednom z festivalov, kde sa film premietal, sa režisér Nacho Vigalondo vyjadril, že ak sa film niekomu nepáči, môže ho pokojne udrieť.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama