Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Jsou horory, ke kterým jsem nemilosrdná, protože jsou tak příšerně stupidní a pak jsou horory, ke kterým jsem spíše shovívavá, aniž bych znala přesný důvod, byť jsou ujeté, nedomyšlené, ztřeštěné, prostě... kravinky. Ukázkovým příkladem budiž Open Windows. Tato otevřená okna sledujeme z Elájova notebooku, říkají se tam bohapusté žvásty, děj ujel do blázince už po úvodu, ale stejně, možná díky hlavní postavě, nějak nemáte chuť dát míň než tři*. Pokud potřebujete v hororu propracovanou dějovou linii, podívejte se na něco jiného. Pokud vám chybělo nějaké vzrůšo, zabruste do jiných snímků, ve kterých 'hrála' hlavní ženská postava Sasha Grey. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Což o to, Otevřený okna, a to není reklama na Widle, ani se nevětrá puch pro promrdané Šedivé noci, mají docela slušný odpich a dokážou zaujmout, bohužel atributy jako nereálnost, nekompaktnost, zřejmě přehnaná ambicióznost a výsledná nesmyslnost stahují tento počin do podprůměru. S Frodem online mnohem radši za klavírem. 45% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kariéra Elijah Wooda by se dala rozdělit na dvě poloviny- do Pána prstenů (včetně) a po něm, páč po roli Froda, kterou už asi nikdy nezopakuje, si začal vybírat spíše "undergroundové" kousky, Open Windows se mezi ně dá zařadit rozhodně taky, navíc připomene Elijahova Maniaka, i tady se natáčelo docela originální formou (radši si zkontrolujte svojí webku, jen tak, pro sichr ;), i tady si... aha, Spoiler! :-) Film jako takový je samozřejmě kravina, jde z toho poznat, že se scénář psal tak trochu za pochodu a jak se režisérovi zrovna hodilo do krámu, ale co naplat, kouká se na to dobře, film, kterej je prostě pořád v pohybu a tak nemá čas nudit. Ale slovo logika je v tomto případě fakt těžce sprostý slovo... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série webových/FB/četových trilerových hororov (Odobrať z priateľov, The Den). Úvod je strašne nezáživný, po dvadsiatich minútach som mal chuť vypnúť televízor a kábel do elektriky si omotať okolo krku a dobrovoľne sa zaškrtiť. Potom sa to našťastie MIERNE rozbehlo a malo to niečo do seba. I atmosféra opustených nočných ulíc fajn, Elijaha Wooda to evidentne v tomto ohľade dosť láka (Maniak). Scenár bol však absolútne hrozný, jeden debilný zvrat striedal ešte debilnejší a priznám bez problémov, že som to vôbec nepochopil. Takisto ma negatívne zaujalo vyobrazenie polície a jednotky SWAT – aby takýmto profesionálom v jednom ľudoprázdnom nočnom meste na aute utekal jeden civil, je neakceptovateľné. Páči sa mi, že Elijah (zároveň producent filmu) po mega-úspešnom Pánovi prsteňov nestratil sám seba a vyhľadáva práve takéto malé filmy. Škoda len, že nie sú dobré. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli je tohle všechno technicky možné a je mi to úplně jedno, protože forma i styl, jakým je zpracována, to všechno mi bylo naprosto cizí a nebavilo mě to či dokonce odpuzovalo. A herci? Frodo Pytlík je pořád Frodo Pytlík a Sasha Grey by měla zůstat u toho porna, byť to úplné poleno není. Docela jsem se těšil, takže o to větší zklamání bylo, že jsem Open Windows nedokázal dokoukat. Naprosto zasloužený odpad!. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve Španělsku ve městě Madrid a v Texasu v Austinu v místním filmovém studiu Spiderwood. (Terva)

Reklama

Reklama