Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svižný akční thriller představuje protřelého 17tiletého Daniela, milovníka parcouru, hrdinu i zloděje. (Filmbox)

Recenze (10)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Moderný Béčkový film, kde akrobacia bola jedinou vecou, ktorá bola v pohode. Môžem to kľudne zaradiť medzi najhoršie mafiánske filmy. Príbeh bol akoby okopírovaný z mnohých iných filmov, trápna jednoduchá romanca so zvratmi plnými klišé, film s dobrým koncom, ale úplne trápne vyrobený, radšej mali urobiť nejaký dokument. Neoplatí sa to pozerať. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hele, parkour je cool, co o tom udělat film? Aby bylo jasno, nemám na mysli parkurové skákání na koních, ale takové to skákání mladých mužů a žen po různých budovách, výstupcích a plotech městské zástavby. Ono na vesnické louce se moc po ničem skákat nedá, navíc to zas tolik lidí neuvidí a vaši touhu ani nebude sdílet. Nemůžu si pomoct, ale kdyby to byla hodina a půl parkouru a ničeho jiného, bude mě to bavit možná víc, pokud by to bylo nějak dobře zrežírováno. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Run Run...Pekelnej běh a vymatlaná píčovina. Eric Roberts jakož to jistota zaručenýho odpadu. Tak tady totok už mě vskutku nemůže překvapit...0% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Parta hopsajících dětí, která sice zvládá freerun, ale s efektivitou pohybu a útěků to nemá moc společného. Obzvláště když je do toho namíchán laciný krimi příběh, tak ty zbytečné parádičky bijí do očí. Pokud se nevěnujete freerunu nemá pro vás film absolutně žádný smysl. Je to JEN o hopsání, příběh je víc než podružný, natož nějaká atmosféra. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama