Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý pomocník v autodílně Youssoef navrhne, aby se všichni čtyři muži přihlásili na maraton a tak našli sponzora. Všichni souhlasí, a tak se Youssoef stane jejich koučem. Ze začátku jsou tréninky pouhou komedií. Kondice mužů, kteří kouří, pijí, jedí sladkosti a většinu dne hrají karty, je doslova příšerná. Také situace u nich doma není nijak růžová. Každý z nich má vlastní problémy. I přes podnětné vedení kouče Youssoefa se zdá, že muži nebudou schopni přísný tréninkový program dodržet. První opravdová zkouška, běh v Amsterdamu, dopadne katastrofálně. Když jim Youssoef promluví do duše, chlapi se nevzdají a běhu se začnou věnovat až fanaticky. Ale jak tak trénují na maraton, začíná být zřejmé, že v sázce je víc než jen osud autoopravny. (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

tom88 

všechny recenze uživatele

Na holandský film je to veľmi slušné. Vôbec nie zlý film. Dej bavil, aj keď je to možno trochu ohratá téma. Natočené je to vcelku slušne. Nebyť pomerne dosť nesympatickej hereckej štvorici, mohlo ísť hodnotenie o niečo vyššie. 65% ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Kokosy na sněhu po Holandsku. Praštěná komedie o praštěném nápadu, která ale v poslední čtvrtině naprosto upadá kvůli emočně přepálenému konci, který by se určitě dal vymyslet s mnohem větším nadhledem a vtipem. ()

Reklama

Eluin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, lehce klišoidní, film o překonání sama sebe a podobných libůstkách. Ale dívá se na to dobře :). ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Parádička, super obsadenie štvorice, za ktorú by sa nehanbila smradľavá krčma poslednej cenovej, dakde v zapadákove, či schodisko kde sa pošťaný váľajú, cestou domov. Celkom dobre to odsýpa, je to trochu nevyvážené, ale to je fuk, je to OK. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Bych nečekal,že tak dobře se dá zakomponovat nezajímavé běhání do filmu. Z komedie se stává i dramatická část,která skvěle balancuje na obouch hranicích.Spolu se slušně vykreslenýma postavama tenhle maratón dodívá i do značně smutného konce každý divák.Mně humor sednul. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama