Reklama

Reklama

Art Attack

(seriál)
  • Česko Fůra nápadů aneb ART ATTACK (více)
Rodinný
Velká Británie, 1990, 30 min

Obsahy(1)

Kamil, Vincent van Kokosák a Alex v říši výtvarné fantazie bez hranic! Připravte si tužky, pastelky, barvičky, lepidlo a spoustu zbytečných věcí, které chtějí dospěláci vyhodit. Hodí se úplně všechno – krabičky všech velikostí, pet lahve s víčky i bez, obaly, sáčky, noviny... Jde se tvořit! Průvodcem pořadu z dílny Disney je sympatický Kamil, jemuž čas od času pomohou dva kamarádi. Vicent van Kokosák nám vždy rád zopakuje tvůrčí postup či návod. Šikovný výtvarník Alex sice nemluví, ovšem o to výmluvněji sestavuje velkoplošné obrazy z nejrůznějších předmětů, které najde kolem. Záleží na tom, kde se zrovna nachází, zda na fotbalovém stadionu, u moře nebo třeba v dílně s nářadím. Výsledek je vždy ohromující. Kamil vám v každém pořadu ukáže hned několik nápadů a návodů, vybrat si mohou kluci, holky a dokonce i rodiče! (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

To utrpenie mať malých súrodencov závislých na disney channel. :( Má to akože učiť deti kreativite, ale na túto tému je veľmi veľa lepších seriálov pre deti - veci tu vyrábané sú navyše nepraktické a divné. Všetko je nasilu sladké a farebné. Moderátor je večne usmiaty priteplený pedofil. Toto sa nemôže páčiť žiadnemu dieťaťu ktoré neni psychicky postihnuté... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Art Attack měl být spíše pojmenován creep attack, protože úchylně vyhlížející moderátor a šílená barevná grafika učí děti, jak si vyrobit nepraktické věci, které jsou zřejmě určené pro osamělé chvilky pana moderátora s nebohými dítky v kumbále.. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama