Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladí surfaři Brady a Mackenzie se dostanou do 60. let, do filmu snů. Než přijdou na to, jak se dostat zpět, musí dělat vše pro to, aby nepůsobili nápadně a do filmu dobře zapadli. Brzy vyjde najevo velká rivalita mezi místními surfaři a motorkáři. Všechno se otáčí naruby, když se dvojice kluků ze současnosti stane objektem zájmu milenecké dvojice dvou hlavních postav filmu, čímž se zásadně naruší původní zápletka. Když se všichni dají do zpěvu a tance a boj mezi motorkáři a surfery vypukne, Brady a Mack se pokoušejí z filmu rychle dostat zpět do současnosti. (hábič)

(více)

Recenze (24)

viky13 

všechny recenze uživatele

Mé vysoké hodnocení je dáno hned několika příznivými fakty : 1.Nekonečné léto na Hawai (<33 Hawai).... 2.Docela dobrá hudba pocházejcí od mladého ( a ano přesně tak ) i nadějného zpěváka Rosse Lynche...3. Muzikál ..k tomu nemám co dodat. Skvěle jsem se při filmu odreagovala a vůbec mi nevadilo ,že je pro děti do 12 let a že jsem už na začátku věděla jak to skončí. ()

wendy221 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěla podívat už dřív, ale nebyl ke stažení ani ke shlédnutí. Až dneska jsem ho konečně viděla a zdá se ani nelituju. Nejdřív jsem čekala Disney sračku, ale byl mě překvapil. Docela vtipné scény, chytlavé písničky a sranda ze sebe sama.Něco jako parodie na muzikál. Ani nevím jak to, ale dávám čtyři hvězdy. :) ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Moderní variace na "beach party" filmy z 60. let s Frankie Avalonem a Annette Funicello (např. Beach Party nebo Bikini Beach) na které TBM odkazuje už před titulky, ale soudruzi z CSFD je odmítli přidat mezi související. Hanba jim! Jinak TBM je obsahově stejně prázdný jako originály, ale výrazně umělejší co do provední, s totálně nepřirozenými herci. V podstatě porno se zpěvem místo sexu, co od odpadu zachraňuje jen pár dobrých hlášek. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Bohuzel jsem nevydrzel koukat. Uz dlouho jsem nemel pri filmu pocit jak kdyby mi nekdo uriz koule. Jakasi snaha o druhou Pomadu (Ross Lynch ma do Travolty opravdu hodne daleko). Trapni herci (tedy spis deti), amatersky popik, triky a zapletka jak z Kacerich pribehu. Jako sorry ale Strycek Skrblik je stokrat dospelejsi nez tahle infantilni slatanina, kde delal casting zrejme prezident gay clubu. Cilova skupina rek bych deti do 10ti let, ale mit vlastni (deti), asi bych jim radsi pustil Mickey Mouse, ktery je proti tomuhle jadernou fyzikou. K tomu format 4:3 bez HD...co vic dodat, snad jen ze az uvidim spojeni "televizni film Disney", rychle prepnu kanal. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Povedzme si úprimne - akých úspechov sa dá dosiahnuť v žánri teen muzikál? Film mojich snov pozostáva z viacerých príjemných prekvapení, ktoré sú však zabalené do klasického disney kabátu. Takže zápory snímky. Scenár nebol ničím výnimočným a občas sa pán scenárista dostal do úzkych a riešil to trapnými hláškami - viz prvé stretnutie motorkárov a surfistov. Taktiež dejová línia so zločincami nedáva zmysel a je vyslovene nadbytočná. Sorry, Steve Valentine, podal si fajn výkon ale tvoja postava tam bola potrebná asi ako solárko v Miami. Občas zlyhával strih - nanešťastie v surfáckych scénach- a nakoniec klasický disney happyend pokazil všetko, čo doposiaľ vyzeralo nádejne. Ale teraz ku kladom. A to sú pesničky a prekrásna choreografia. Tentokrát sa fakt vydarili a mamutí podiel na zaujímavosti tanečných čísel má cronenbergovský kameraman Mark Irwin. Aj casting sa celkom podaril a približne do polovice snímku to vyzeralo celkom nádejne aj z hľadiska dejovej línie. Suma sumárum, Film mojich snov prináša čosi nové a originálne, ale tieto ostrovky nádeje sú obklopené morom disneyovského klišoidizmu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Americkou premiéru sledovalo 13.5 milionů diváků, čímž se film stal druhým nejsledovanějším originálním filmem Disney Channel. (..Lucas..)
  • Na konci filmu se objeví věnování herečce Annette Funicello, která v 60. letech hrála v mnoha filmech, které se odehrávaly na pláží, tzv. "Beach Party Film". (..Lucas..)

Reklama

Reklama