Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmrtelný příběh o spící krásce, kterou může z prokletí probudit jen polibek z lásky... Královna Ute se trápí, že s králem Arthurem nemají děti. Jednoho dne se u studny na královském dvoře objeví malá žabka a předpoví královně, že do roka bude mít dceru. Proroctví se splní a celý zámek slaví narození princezny Rosalindy. Král pozval na hostinu nejen své příbuzné, přátele a známé, ale také sudičky, které měly dítěti přinést do vínku rozličné ctnosti a nadání. Sudiček bylo třináct, král měl ale jen dvanáct zlatých talířů, ze kterých měly jíst, a tak musela jedna z nich zůstat doma. Ta třináctá, která pozvání nedostala a musela se od brány zámku potupně vrátit, dítě prokleje. Předpoví, že se o 15. narozeninách píchne o vřeteno a zemře. Poslední sudička, Patia, naštěstí ještě stačila kletbu zmírnit - princezna nezemře, pouze upadne do stoletého spánku. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

malet odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát jednu hvězdu, ale nakonec je z toho odpad. Nesmyslně uondaná, nepěkně obsazená záležitost s děsnými texty písniček, zpívaných falešně.Síla. ()

Reklama

calculus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo tedy něco! Královna dementní, princ chůďa, polovina dvořanů nejspíš homosexuálních a do toho holoubek s fotoaparátem? No jo, pokrok. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Jako vždy produkt německé televize dokázal,že němci naprosto neumí natočit pohádku jinak,než že jí totálně zkazí.Všechny pohádky z produkce německé televize jsou odpad. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tu máme svátek a v bedně.... ejhle... O šípkové Růžence v německé produkci. A zas a opět hrůza. Zase se z toho snažili udělat něco víc, zase se do toho snažili nacpat cosi, co tam nepatří a zase si asi myslí, že jsou originální. A musím vám říct že nejsou. (To vědecké tajtrdlikování, špekulování a vykradenej průvodce s loutnou-narážím na Třísku a černobílou Popelku) no nic, beru čerstvou roli hajzlova papíru a jdu si na onu místnost ulevit. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama