Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Sedím si takto v autobuse z Rigy do Tallinu a hľadám nejakú oddychovku. V mobile mám len samé vážne veci, takže siahnem po mojom leteckom priečinku. A tam táto bomba! Teda, je to skôr také popoluškovské liečenie mindrákov, šmrncnuté uhľadenou romantikou. Postavy ploché, jak surfovacie prkno, ani tie baby neboli moc pekné, a čo je najhoršie, zlyháva to aj ako športový film. Od začiatku rozprávajú niečo o majstrovstvách, ale reálne surfovanie príde až 20 minút pred koncom a človek si pri ňom hovorí, čo tam tá holka vôbec robí? Na každú vlnu sa odhodláva niekoľko minút a nakoniec aj tak zakaždým padne. Vlastne to nie je vôbec bomba, to mi len v úvode komentáru dobre znelo. :D V skutočnosti je to úplný shit, ktorému tú druhú hviezdu darujem len z toho dôvodu, že na relax pri dlhej jazde poslúžilo. Všetci ostatní, ale radšej nech kuknú Bod zlomu (kludne aj ten sračkový remake). ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Strach je náš najväčší nepriateľ, keď ho však prekonáme, možno nás život poriadne prefacká, ale výsledok rozhodne stojí za to! :) Film, ktorý odštartoval môj záujem o surfing ako taký. Už ma to tak neberie ako 10 rokov dozadu, takže nostalgické 4, ale stále to má super atmosféru, pohoďácky soundtrack, Havaj ..... :) ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem tu psal definici filmu pro teenagery (tuším ke snímku Winter Break). Tento film je nachlup stejný, jen místo partičky kluků je zde parta holek, místo lyžování surfujou. Stejná zápletka, prostě ... skoro stejný film. O hvězdičku navíc to má proto, že tyhle holky jsou fakt krásný. A pokud vás baví surfing (ne ten po netu :) tak si klidně ještě hvězdičku přidejte... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. If I Could Fall In Love - Lenny Kravitz [4:22] ,2. Rockstar - N.E.R.D. [3:49] ,3. Party Hard - Beenie Man [3:59] ,4. Cruel Summer - Blestination [5:12] ,5. Big Love - Chicken [3:47] ,6. Daybreaker - Beth Orton [3:54] ,7. Everybody Got Their Something - Nikka Costa [4:21] ,8. Front 2 Back - Playgroup [3:52] ,9. And Be Loved - Damian Marley [3:01] ,10. Destiny - Zero 7 [5:39] ,11. Firesuite - The Doves [4:36,] ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Strašně pohodový film na letní noc. Ta pozitivní atmosféra z toho úplně číší. Ústřední trio hlavních hrdinek je sipmatické, a hrozně dobře se na ně dívá (Ave Michelle Rodriguez), fotbalisté v čele s obřím černochem jménem po nejslavnější psí fence jsou správně ujetí a dobře naladění na tu pozivní vlnu. Ač mě surfing vážně nijak nezajímá, během filmu jsem fotbalistům záviděl jejich lekce (asi nnetřeba psát jakou inštruktorku bych si vzal). Hodně milé překvapení se z toho filmu vyklubalo, dal bych 68% ale je tu opět už moje klasické ale. Michelle Rodriguez která opět ukázala jak ohebný je její herecký talent, a že opravdu dokáže zahrát jakoukoliv roli. Navíc tu byla v plavkách, takže za mně palce nahoru a dalších pět procet nahoru, takže tu máme konečných 73%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama