Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obsah tři a půl oktávy, skvělé frázování, intonační jistota, žánrové rozpětí od bigbítu, přes soul, country až k muzikálu – to vše jej předurčovalo k tomu, aby byl velkou hvězdou. Možná by jí v jiné době a v jiném kulturním kontextu také byl. Jeho písně jsou dodnes populární, ať už v původní interpretaci, nebo v podání následovníků. Diváci si jej vybavují také z řady komických výstupů v pořadu Možná přijde i kouzelník. Muzikálové publikum přimrazil k sedadlům svým výkonem v roli Jeana Valjeana v Les Miserábles nebo Abbého Farii v představení Monte Cristo. V závěru života jej poznamenala tragická dopravní nehoda, při níž zemřel jeho mladý kolega, a následně těžká choroba, nad kterou se nedalo zvítězit. Vedle jeho dětí a životních partnerek na něj v dokumentu vzpomínají Jaroslav Holoubek, Pavel Žák, Daniela Flejšarová, Alan Pajer, Jan Rejžek, Bořek Šípek a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto pana Rejžka, již poněkolikáté prokázal, že jeho život nemá jiný smysl než politickou angažovanost. A pan Rejžek ví, že kdo nezpíval s ním, zpíval proti němu. Něco mi to připomíná! Pane Rejžku, táhněte si již své mindráky léčit někam jinam. My víme, že kdo neumí, píše o tom. A Karel Černoch, na rozdíl od Vás, uměl a uměl hodně. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument o zpěváku Karlu Černochovi z cyklu České televize Příběhy slavných. Spousta jeho přátel či rodinných příslušníků vzpomíná na dobrosrdečného velkého zpěváka, který bohužel zemřel poměrně brzo na rakovinu tlustého střeva. Příjemné vzpomínání na příjemného člověka. Hudební režie: Vladimír Chrenovský ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama