Reklama

Reklama

Tajné hrátky

Trailer 1

Rachel je matka v domácnosti frustrovaná svým středostavovským životem. Jelikož se nudí, rozhodne se zajít do striptérského baru, kde se setká s McKennou, krásnou striptérkou. Ve snaze "zachránit" ji si McKennu najme jako chůvu... Rachel je něco málo přes třicet a má všechno, o čem mladá žena sní – oddaného, úspěšného a hezkého manžela, překrásného syna, skvělý dům v Silver Lake v Los Angeles. Přesto je však nespokojená a nemůže si sama pomoct. Jen tak z nudy jednou zajde do striptérského baru, kde se seznámí s teprve devatenáctiletou striptérkou McKennou. Pravděpodobně ve snaze zachránit další zmařený mladý život, nabídne McKenně práci chůvy a nastěhuje si ji k sobě do domu. Od té chvíle se její rodinný život obrátí vzhůru nohama. Skvělé komediální drama oceněné za nejlepší režii (Jill Solowayová) na festivalu v Sundance. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jedna žena, co má menší krizi věku a rozhodne se ji vyřešit tím, že po návštěvě strip klubu vytáhne holku, která já udělala lap dance, ze srabu a nalajnuje jí lepší život. Jenže tahle žena s krizí středního věku poměrně rychle pozná, že svět je trochu jiný, než si ho ona představuje a ne všechno, co chce, je takové, jaké by být mělo. Alespoň podle jejích představ. Film má svou sílu a přirozené herecké výkony. Je docela fajn vidět Joshe "jak jsem poznal vaši matku" Radnora i někde jinde a zjistit, e sice hraje pořád stejně, ale že to stačí. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Lahůdka, po které jsem šla kvůli talentované Juno Temple a objevila Jill Soloway, úhlem pohledu hodně podobnou Nicole Holofcener, vypráví o mladičké zcela spokojené sexuální pracovnici zachraňované znuděnou altruistkou obklopenou kamarádkami, co taky pášou dobro ve velkém, zatímco by samy potřebovaly krizovou intervenci jak drbání. Sondička do krás pokrytectví jako víno a už teď se těším, kdy a co dalšího Jill Soloway vytáhne z klobouku. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Po klopotném začátku, který jsem si prostě musela protrpět, než přišel na scénu strip bar a s ním perfektní Juno Temple, aby mě zhypnotizovala masáží nohou tak, že v nějaký další čarovný zážitek bych se neodvažovala doufat, dokud skutečně nepřišel - jako omračující a opojné prolínání mužského a ženského světa, z kterého, musím přiznat, vyšli chlapi lépe (fantasticky vedený mužský casting), i tak to pro mě, jako jedinci ženského druhu, bylo přínosem, cítím se teď taková... mimořádná? A tak po dnešku nemám důvod pochybovat o existenci žen, jež jsou se svými prázdnými životy opravdu tak tragické, protože všechno ostatní je v tomto snímku zobrazeno maximálně realisticky... Jill Soloway do mě promítla svoje pocity a já je s radostí prožila a možná jsem bohatší o zkušenost, že někdy není od věci si doprostřed života hodit bombu, sice nadělá nevratné škody, zato dokáže probrat z letargie a otevřít možnosti pro změny. Líbilo se mi to, hodně... ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Tak nějak netuším, proč je tu takové nadšení z filmu o nudící se hysterce, která se nechá živit manželem a vyvádí nesmysly. Názorně to dokumentuje současné americké pojetí rovnoprávnosti žen a mužů. Žena se nechá živit, nudí se, hledá se.....ale jinak má samozřejmě právo na polovinu všech pozitiv. Správně tady poznamenala jedna recenzentka- nevíš, co se sebou? Tak švihej makat. Filmově celkem slušně zpracované, ale krajně nesympatická hlavní postava a tématicky naprosto zbytečný film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

A pointa? Rozmýšľam o čom bol vlastne tento film. O zdeprimovanej matke? O manželskej kríze? Alebo o striptérke, z ktorej sa vykľuje štetka? Asi najskôr o všetkom dokopy, ale ani jeden z hlavných motívov v konečnom dôsledku nevystupuje dopredu. Možno to bolo zámer, ale práve tento fakt zabil podľa mňa celý filmový potenciál. Áno, malo to niečo do seba, ale aj tak mi to prišlo celé akési nevyvážené a tým pádom aj nevýrazné. Juno Temple zas a znovu hrala mrchu, a ja normálne uvažujem, či sa v jej podaní vôbec dočkám niekedy aj nejakej pozitívnej postavy. Možno by jej to po tom všetkom už nikto ani neuveril, keďže z nej tá zákernosť akoby reálne vyžarovala. No ale späť k filmu - nebolo to zlé, ale u mňa to vyvolalo maximálne dojem priemernosti. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama