Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jai Malhotra (Zayed Khan) i Naina Kapoor (Diya Mirza) mají na první pohled spokojené vztahy. Avšak poté, co společně s přáteli navštíví svatbu Arjuna a Gayatri, se jejich životní postoj mění a získávají nový pohled na to, o co by ve vztahu (a hlavně v životě) mělo jít především. Po návratu do běžné rutiny se už nic nezdá jako dřív. Naina je nadšenou fotografkou, ale její přítel Dhruv (Vaibhav Talwar) se žene pouze za vlastní kariérou a nemá čas ani na její výstavu. Jaiova přítelkyně Radhika (Pallavi Sharda) zase mermomocí touží po svatbě a dítěti bez ohledu na to s kým. Jai i Naina najednou stojí před problémem, zda dodržet závazky nebo poslouchat srdce. (Dinosaurier)

(více)

Recenze (2)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, vizuálne aj hudobne, videla som ho už niekoľkokrát, námet klasika, problémy a dilemy vo vzťahu, hľadanie pravej lásky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tady chtěl někdo natočit zamilovaný letní hit tak zoufale, až z toho vydřel díru do koberce. Banálnost dialogů a otřepanost scén si podávají ruce se zoufalými hereckými /ne/výkony. Pokusy o humor vyznívají křečovitě a dětinsky. Příběh je jedno velké klišé. Dvojice se do sebe zamiluje, aniž by bylo jasné proč nebo kdy se tak stalo. Možná proto, že se k sobě hodili: slabošský trapák a sobecká holka, která svému původnímu milenci věnovala kytaru, přestože on nikdy na nic nehrál a taky se divila, když zrovna nevítal štěně, protože byl na zvířata alergický. Původní milenec je ostatně taky výborná postava, na svoji drahou se vždy dívá z vrchu a shovívavě – spíš jako ošetřovatel než jako přítel. Na konci se dost bulí, i když k tomu není žádný důvod. Vlastně jediné vtipné tam jsou ty marné pokusy o to něco zahrát. Filmem se mihne SHK hrající sám sebe. SHRNUTÍ: Totálně nezvládnutá letní limonáda. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • V malé roli sebe sama se ve filmu objevil Shahrukh Khan. (Dinosaurier)

Reklama

Reklama