Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jai Malhotra (Zayed Khan) i Naina Kapoor (Diya Mirza) mají na první pohled spokojené vztahy. Avšak poté, co společně s přáteli navštíví svatbu Arjuna a Gayatri, se jejich životní postoj mění a získávají nový pohled na to, o co by ve vztahu (a hlavně v životě) mělo jít především. Po návratu do běžné rutiny se už nic nezdá jako dřív. Naina je nadšenou fotografkou, ale její přítel Dhruv (Vaibhav Talwar) se žene pouze za vlastní kariérou a nemá čas ani na její výstavu. Jaiova přítelkyně Radhika (Pallavi Sharda) zase mermomocí touží po svatbě a dítěti bez ohledu na to s kým. Jai i Naina najednou stojí před problémem, zda dodržet závazky nebo poslouchat srdce. (Dinosaurier)

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tady chtěl někdo natočit zamilovaný letní hit tak zoufale, až z toho vydřel díru do koberce. Banálnost dialogů a otřepanost scén si podávají ruce se zoufalými hereckými /ne/výkony. Pokusy o humor vyznívají křečovitě a dětinsky. Příběh je jedno velké klišé. Dvojice se do sebe zamiluje, aniž by bylo jasné proč nebo kdy se tak stalo. Možná proto, že se k sobě hodili: slabošský trapák a sobecká holka, která svému původnímu milenci věnovala kytaru, přestože on nikdy na nic nehrál a taky se divila, když zrovna nevítal štěně, protože byl na zvířata alergický. Původní milenec je ostatně taky výborná postava, na svoji drahou se vždy dívá z vrchu a shovívavě – spíš jako ošetřovatel než jako přítel. Na konci se dost bulí, i když k tomu není žádný důvod. Vlastně jediné vtipné tam jsou ty marné pokusy o to něco zahrát. Filmem se mihne SHK hrající sám sebe. SHRNUTÍ: Totálně nezvládnutá letní limonáda. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, vizuálne aj hudobne, videla som ho už niekoľkokrát, námet klasika, problémy a dilemy vo vzťahu, hľadanie pravej lásky. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • V malé roli sebe sama se ve filmu objevil Shahrukh Khan. (Dinosaurier)

Reklama

Reklama