Reklama

Reklama

Sága: Prokletí stínů

  • Česko Sága: Prokletí stínu (více)
Trailer

Ve Druhém věku se válka bohů rozhořela naplno a živých bylo stále méně. Lidé proto založili Řád, v němž ze zoufalství spojili své síly s pyšnými elfy a proradnými trpaslíky. Zatímco se Řád snažil vzkřísit civilizaci, na západě znovu ožilo dávné zlo. Temnými kouty špinavých krčem se plíží šepot tajného spolku spiklenců, známého jako Stín, jehož hrůzní vyslanci již překročili hranici země. Magistři Řádu proto vyslali své vlastní špehy, aby včas zmařili plány nepřítele. Lidský poutník a vyslanec Světla Keltus, lovkyně odměn a nemilosrdná elfka Nemyt a svojí loupeživou hordou zapuzený ork Kullimon se pod přízračně žlutým nebem kraje Battlegrave vydávají hledat tajemný artefakt, jehož pomocí chtějí služebníci Stínu znovu nastolit vládu pána temnot Gotha Azula. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

Wlk_Wlezley

Wlk_Wlezley (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo, možná díky těm maskám a kostýmům. Celkem jsem si to užil. Orkové jsou "rostomile" krvelačné bytosti, trpaslíci jako z WoWu a ta elfka je fakt k nakousnutí. >:D

Miagy

Miagy (hodnocení, recenze)

Je očividné o čo tu ide, mierne okopírované avšak ak sa jedná o fanúšikov - je podľa môjho názoru na mieste to odpustiť.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Původně plánovaný web seriál, který získal dost dodatečných financí ( od fanoušků) na plnohodnotný film.

Produkovaný menším nezávislým studiem se zaměřením na pomoc mladým talentům a fan tvorbě obecně.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Přeci jen to je poloamatérský film, tak  jsem od toho nic nečekal.  Výsledek mě ale opravdu překvapil. V rámci obdobných filmů je tenhle s přehledem na čele. Povedená kamera, střih i režie, herecké výkony a choreografie boje jdou překousnout, scénář má pár much, ale jako celek to působí vyváženě a kvalitně s ohledem na zjevné náklady.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Ekylien smazal svůj příspěvek.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

bude to strašně laciná blbost, ale zaručeně mě to bude bavit. Achjo, proč jen jsem v tomhle žánru tak skromná:-DD

Reklama

Reklama