Reklama

Reklama

Girl Is Mime, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2010, 7 min

Recenze (12)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Velmi nápaditá a vtipná hříčka. Líbí se mi ta atmosféra a její žánrovost, ve snímku se mísí krimi, drama, romantika i komedie. Výborná je i pointa zločinu, která možná ne každému dojde hned na poprvé, ale právě díky tomu nápadu má co nabídnout i při dalším zhlédnutí. Tedy, pokud by vám k tomu nestačila jen „reklama“ na herectví Martina Freemana (což mně osobně bohatě stačí, že). Slušné 4*. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ještě někdo přede mnou napíše, že Martin neumí hrát nebo že hraje strojeně tak ho skrz tuhle obrazovku normálně zlechtám pírkem v podpaží! Vážně .... smutného mima hraje báječně, celkově se mi líbí jak hraje, umí to a finíto. :-) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátkometrážní film, který byl natočen za 48 hodin. Martin Freeman v něm exceluje jako mim podezřelý z vraždy své manželky. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Excelující Martin Freeman jako mim v krátkometrážním snímečku... když jsem ho viděla s tím líčidlem na obličeji, nevím, proč až tehdy mi docvaklo, že je na to jak stvořený... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Martin Freeman je prostě neskutečný herec a já jsem rád, že to tvůrci objevují stále více a více, a to i v komerčnější tvorbě. Tady se představuje jako mim a ukazuje svou silnou stránku - hra obličejem. Jeho mimika je neskutečná a dokáže jí vyjádřit pocity jako málokdo. Příběh tak neoslní, ale to provedení je výtečné. ()

honzii 

všechny recenze uživatele

Na 48 docela slušný film, který je hlavně díky Freemanovi, ale i díky celému způsobu vyprávění docela zábavný. Jen ten závěr měl být přece trochu jiný. Drobná úprava a mohl to být skvělý konec, takhle je jenom divný a nečitelný. ()

vixina 

všechny recenze uživatele

Filmíky o mímoch majú jednoducho svoje čaro. Na to, že tento vznikol všeho všudy za max. dva dni, si obzvlášť zaslúži uznanie. ()

makulka22 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo doposud pochyboval, že Martin Freeman umí zahrát naprosto cokoli, tak po zhlédnutí tohoto filmu budou všechny pochyby rozptýleny. Jeho herecký výkon je velmi přesvědčivý a vypadá to, jako by mima hrál odjakživa. Jediná škoda je, že příběh je... Poněkud zvláštní a na první zhlédnutí jej nepochopíte. Někdy ani na druhé. ()

Reklama

Reklama