Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

VOD (1)

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jsem sám překvapen jak nakonec kladně hodnotím. Dlouho jsem byl rozhodnut, že tento film odsoudím, protože mi přišlo, že sleduji nejnudnější film roku. Ale v půlce se něco změnilo a začalo mě to docela bavit a pochopil jsem smysl filmu. Jen nám je podán trošku jinak, než jsme zvyklý. Určitě mě potěšila Olivia Wilde, která se mi tady líbila opravdu hodně a dá se říct, že film hodně stojí na ní. Anna Kendrick taky fajn, ale její postava značně nevyužita. Hold není to sice žádný zázrak, ale ke konci Vám film dokáže vytvořit úsměv na tváři stejně jako herecké dvojici. 6/10. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

S kompletně improvizovaným "scénářem" a provařeným tématem to asi líp dopadnout nemohlo. Swanberg neprohrává, v posledních deseti minutách doběhne k remíze, ale film za sebou emocionální spoušť nezanechá. Palec nahoru pro obsazení (Jake Johnson je komediální raketa a doufám, že už konečně dostane vlastní film), které zůstává příjemné, i když improv dialogy často drhnou. Nadprůměrná indie svačina. 60% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Komerčáci a mainstreamáci ruky preč! Choďte do kina na ďalšiu sandlerovku, ktorej dáte plné hodnotenie už po úvodných titulkoch. Toto je poctivá nezávislá dramédia, ktorú bohužiaľ bežný konzument neocení. Pohodoví herci v nenásilnom príbehu zo života, ktorých sa nenatočí veľa, a tak som rád, že raz-dvakrát do roka na taký natrafím. 80%. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Už na první pohled typická nezávislárna pro filmové festivaly. Ale celý to netlačí na pilu, nežene to emočně do krajností, nevyhrocuje to, popisuje všenodnodennost ve chvíli, kdy nejste nejmladší, něco máte za sebou a prostě si chcete jen v pohodě žít svůj život a hledáte tu nejrozumnější a nejpohodovější cestu... je to ukecené a rozvláčné a vlastně tím to může být pro mnoho lidí nudné. Pořád jsem si říkala, že tak 3*, ale protože nad tím přemýšlím už dvě hodiny, nad podobnostmi a narážkami, které tam nacházím na svůj vlastní život a své vlastní boje (neuklizený byt, na věčné pařby s kolegy, co mají doma své slečny...), takže díky tomu za 4* a taky protože herecky jsou všichni naprosto přesvědčivý ve svých charakterech. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Tak slabé 2* za to, že se nesnaží být klasickou romantickou komedií, ale vykládá ten příběh tak nějak normálně, tedy asi tak jak by probíhal ve skutečnosti (film s maximálním počtem well, hmm, yeah,...). Jenže všechno ostatní? Film v podstatě o ničem, tedy o pivě, ale vidět Američana jak usrkává to svoje pivko jak horké kafe je opravdu k nezaplacení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)
  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)
  • Všichni herci si sami vybrali jméno své postavy. (Cheeker)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama