Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ředitel a spolumajitel prosperující chemické firmy David Buckner má v plánu podnik prodat, avšak proti tomu je jeho žena Doris, firemní právník Everett Logan a zejména Bucknerův synovec Roger Stanford, který má zálusk na strýcovo křeslo. David chce Rogera vydíráním donutit, aby změnil názor a aby dokonce přemluvil i Doris, avšak sebevědomý mladík má svůj vlastní plán: zavraždí strýce s pomocí výbušniny nastražené v jeho autě. Poručík Columbo zjistí, že výbušnina se do Bucknerova vozu dostala pravděpodobně v krabici s doutníky. Díky tomu začne velmi rychle podezírat tu správnou osobu... (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

Maidenhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I napriek tomu ze sa v jednom dieli stretne Roddy McDowall (Planeta opic), Ida Lupino a Eddie Quillan (Bounty s Clarkom Gablom) tak si myslim ze trochu premrhana prilezitost urobit vynikajucu epizodu. Dejovo mi to pripadalo trochu naivne, posledna scena na lanovke tak isto sa mi tazko chce uverit ze by takto naivna finta zabrala. No kedze si myslim ze serial a jednotlive diely su velmi kvalitne a hodnotenie 3 hviezdy by inde boli mozno 4. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poručík Columbo z losangeleskej polície v tejto epizóde lapí do premyslene pripravenej "Pasce" ďalšieho zákerného vraha, ktorý si myslel, že mu jeho zákerný zločin prejde. Tento krát si posvieti na mladého chemika, čo zabil svojho vlastného strýka preto aby zaujal jeho miesto vo vedení veľkej rodinnej továrne. Peter Falk je v titulnej role perfektný, ako vždy. V zápornej úlohe sa predviedol nemasný neslaný Raddy McDowall a práve on je najslabším článkom tohto dielu. No a ani scenár nepartí zrovna medzi tie najgeniálnejšie. Tekže to dnes bude iba za tri hviezdičky. *** ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatraceně! Tento díl má výborné závěrečné odhalení na lanovce, ale to je asi tak všechno. Roddy McDowall mi nikdy moc neseděl a v této roli už vůbec ne. Celá epizoda se navíc tak nějak vleče, takže jsem se i přes krátkou stopáž chvílemi nudil. Bylo to takové roztahané. Navíc chyběla zábavná Columbova místa. Dávám aspoň 4*, i když je to spíše tak na tři a půl. P.S. Columba zde na Nově dabuje Petr Haničinec. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, v dabingu opět Haničinec, první špatný bod. Snad i z toho důvodu je to jeden z nejslabších dílů seriálu. Začíná to ovšem už padouchem, který (byť je tak trochu psychopat) je na vraha vyžadujícího jednoho z nejlepších detektivů světa, prostě nedostatečný. Dokonale to vysvětlí závěrečná scéna. Velice nezvykle nemám k dílu už moc co dodat. Snad jen nějaké ty slabší 3 hvězdičky - 80%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabsi diel hlavne kvôli predstavitelovi vraha. Roddy McDowall bol skvely v Planete opic ale bez masky opice mi nikdy nesedel. Vzdycky hral dost divne postavy. A to je aj tento pripad. Sice si vymysli dost dobry plan vrazdy, ale cely cas dost otravne prehrava a ani spickovanie s Columbom nie je tentoraz prilis zabavne. Jedine co sa fakt vydarilo bolo odhalenie v lanovke. 5/10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Roger Stanford (Roddy McDowall) vyhodit krabici doutníků z lanovky, otevře při tom dveře lanovky. O několik záběrů později jsou dveře zavřené. (matar)

Reklama

Reklama