Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy se připravuje spáchat nejtroufalejší zločin svojí kariéry, ale nečekaná rána ho přinutí čelit nejhorším nočním můrám v závodě s časem. (Netflix)

Recenze (18)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I do not want him to spare me because of some fucking peace pact. I want him to acknowledge, that his anger is un-fucking-justified. I want him to acknowledge, that he who fights by the sword, he fucking dies by it Tommy. So what, they took your boy did they? Yeah? They got your boy? And what fucking line am I supposed to have crossed? How many fathers, right, how many sons, yeah, have you cut, killed, murdered, fucking butchered, innocent and guilty and sent them straight to fucking hell ain' ya? Just like me! You fucking stand there. You judging me, stand there, and talk to me about crossing some fucking line? If you pull that trigger, right, you pull that trigger for a fucking honourable reason. Like an honourable man. Not like some fucking civilian, that does not understand the wicked way of our world mate." Najlepšia epizóda seriálu, vyhecovaná a emotívna. Nezabudnuteľný preslov Alfieho. Záverečná scéna pôsobila trocha teatrálne, ale inak nemám čo finále tretej série vytknúť. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas otvorenia nadácie na počesť zavraždenej Thomasovej manželky unesú ich syna Charlieho. Po tom, ako sa dozvie v čích rukách Charlie skončil to vyzerá tak, že príde nielen o plánovanú dohodu s Rusmi ale aj o dôveru členov svojej rodiny. Nebol by to však Thomas Shellby aby v záverečnej časti nevytiahol eso z rukáva. Avšak to najväčšie eso prichádza na úplnou konci epizódy. Pravdepodobne najlepšími momentmi záverečnej časti je rozhovor Thomasa s Alfiem Salomonom a Michaelovo zaváhanie pri vražde kňaza, ktoré výrazne ovplyvnilo hlavne záver celej série. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I don't give a fuck right now, kid! Right? I do not want him to spare me because of some fucking peace pact! I want him to acknowledge that his anger is un-fucking-justified! I want him to acknowledge that he who fights by the sword, he fucking dies by it, Tommy. So, what, they took your boy, did they, yeah? They've got your boy? And what fucking line am I supposed to have crossed?! How many fathers, right? How many sons, yeah, have you cut, killed, murdered? Fucking butchered -- innocent and guilty. Just sent them straight to fucking hell, ain't ya?! Just like me! You fucking stand there, you judging me?! Stand there and talk to me about crossing some FUCKING LINE?! If you pull that trigger, right, you pull that trigger for a fucking honourable reason. Like an honourable man, not like some fucking civilian that does not understand the wicked way of our world, mate." ()

mirakom 

všechny recenze uživatele

Toto mělo být to parádní zakončení série, mnohem lepší než v druhé? :D Z čeho tady všichni tak šílíte? Trochu na silu unesené dítě. Nesmyslné Michaelovo zdržování hovoru, že dítě je ok, nemuseli by pak odpálit vlak. Trošku zvláštní, že odpálení zdi na konci tunelu nezasypalo celý nestabilní tunel, navíc taková rána by ihned přivolala ty gruzínský vojáky (kozáky). Kde vzala Tatiana kufr prachů, když jejich rodina měla jen šperky a drahokamy? A co ta gruzínská rodina, těm je úplně jedno, že nemají tanky a že jim vykradli trezor? Čekal jsem s nimi ještě nějaké vyřízení účtů a hlavně s těmi kozáky. || 6/10 || Netflix | 2Dtit | FullHD | DolbyVision | 5.1 ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strhující finále se nekoná. Jediným opravdovým překvapením je vlastně úplný závěr, kdy Tommy chladnokrevně posílá svoji rodinu do vězení. Už delší dobu si říkám, že to je postava, o které víte, že v sobě má dobro a chcete jí fandit, ale on dělá takové prasárny, že to prostě nejde :) jsem zvědavý, jak mu tohle odpustí. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)

Reklama

Reklama