Reklama

Reklama

3 dny na zabití

  • USA 3 Days to Kill (více)
Trailer 2

Ethan Renner celý život pracoval jako agent tajné služby. Byl jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se tomu, co kvůli práci musel odsouvat na vedlejší kolej – své rodině. Vždy se totiž dokázal efektivněji postarat o nebezpečné zločince než o svou dceru. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Netuší, že bývalý zaměstnavatel s ním má jiné plány... Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec. (Bioscop)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (459)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ta hala-bala image na Kevina docela sedne. Co si však těžko může sednout je kombinace rodinnýho dramatu a akce. Ethan je opravdu ultra family agent. Někdy sice díky tomu vznikají docela haha scény, samozřejmě člověk musí mít docela nadhled aby přehlížel strejdu nesmysla a tetičku blbost, ale je to oběť ve jménu humoru, tak to beru. Problém fakt bylo až příliš velké tlačení na fotříkovskou pilu. Jinak mě docela příjemně překvapila akce, pěkně natočený honičky i bitky, škoda že to tempo vždycky přibrzdila nějaká kecací pasáž. Amber je tak hot, že se divím, že mě z ní nezplály trence. Není to úplně k zahození, dávám tři a jelikož jsem v poslední době docela hodně náročná čubka, tak to vůbec neberu jako špatný hodnocení. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|96%| Shlédnuto v kině. Abych se pravdu přiznal, ani jsem od tohoto filmu nic nečekal. Po shlédnutí traileru jsem se domníval, že to asi bude dost nudné. To jsem se ale mýlil, za což jsem rád. Jasně, nenechat se ovlivňovat trailery příště. A abych koukal na procenta a recenze ? To také není můj styl. V mých očích je toto velmi zvláštní film a tak trochu mix žánru. Takže v kostce bych to viděl jako Jednoduchý thriller, který si na nic nehraje. Jede do pomalého tempa (což vůbec nevadí) a k tomu je doplněn bezvadnými, jednoduše a mírně vydařenými vtipnými scény. Do toho dramatická poloha co se týče rodiny hlavního hrdiny. Akce tu je taky, není ji kvantum, ale rozhodně potěší. Takže takhle stručně by se to dalo popsat. Úvod filmu mě ihned zaujal. Ještě před začátkem akce, která byla na úvodu jsem byl už mírně překvapen jaký je hrdina klidas a jak si ze všeho utahuje a jak ve všech situacích jedná. Akce co přijde na začátku je slušná, pěkně reálné přestřelky, pár výbuchů atd. Poté co se Costner doví, že je nemocný mě příběh vtáhne ještě více do děje. Costner se začne zajímat o dceru, které se v dětství díky své práci nevěnoval, takže začne jedna vtipná scéna za druhou. Byl jsem naprosto fascinován hereckým výkonem Costnera. Nedá se slovy jeho postava popsat. Takže veškeré dění ve filmu mě bavilo. Akce zde byla také, hlavně na konci. Souboje zde také byly, takže jsem byl rád, že měl Costner proti sobě hned několik protivníků. Záporáci byly výborní, hlavně jak tu píše kolega Wacoslav1, ten plešatý - byl správně slizký a odporný, tak jsem rád, jakou smrtí skončil. Ostatní herci krom Costnera byly nanejvýš v pohodě. Třeba Amber Heard svou mazanou roli chladné potvory zvládla na výbornou. Hudba byl normální, dobrá. Jak to mám dál rozebírat ? To se musí rozhodně vidět. Jde také o to, jak to dotyčnému divákovi sedne. Já byl zaujat jednoduchostí, nadlehčenou formou, kde jsem se pousmíval a i dost smál skoro po celý čas filmu. A to rozhodně nechci naznačovat, že byl film parodicky pojat. To rozhodně ne. Kevin Costner překonal snad sám sebe, říkejte si co chcete, ale mě tento snímek přišel jako nehorázná pecka. Viděl jsem to v kině dvakrát, páč jsem si řekl, skutečně to bylo tak parádní ? Bylo to něco, co jsem ještě snad neviděl. Zvláštní film. Rozhodně se těším na opakované shlédnutí až to vyjde na DVD. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechovka, která se svérázným způsobem snaží propojit rodinnou komedii s akčním thrillerem plným krve a mrtvol. Costner výborný, vyloženě film táhne. Tenhle pohodový hitman mu sedí a je fajn, že se na plátna vrací čím dál častěji. Z Amber se těžko spouští oči a rodina, i když patří k těm otravným a nechápavým, není vyloženě na pěst. Bessonův příběh patří k lepším a velkým kladem je angažování McGho, který si to zase jednou užívá. Akce prvotřídní, humor nadsazený, ale pobaví. Pokud jste aspoň trochu přístupní. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Ty vole, to bola blbosť! Ale celkom sympatická. Hlavne ide o to, že keď hrá Kevin Costner skôr Joea Hallenbecka ako Franka Farmera, nemôžem si pomôcť. Charizmu má aj sám o sebe, ak si k tomu však pripočítame tú nadpozemsky schopnú, no väčšinu času neupravenú postavu, je to proste zábava. A k tomu tri generácie príťažlivých herečiek. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdina se rozzhodne strávit zbylý čas s rodinou, již dlouhá léta zanedbával, ale pak mu nabídnou naději: experimentální lék, pokud splní poslední zakázku. Zároveň manželka na čas odjede za prací, takže se o dceru poprvé stará sám. Jakož i o budoucnost celého světa, ohroženého tradičně teroristy.S Bessonem asi vážně není něco v pořádku, začne-li akční film kancelářskou debatou v sídle CIA, nutnou výhradně k tomu, aby ztepilá Amber Heardová vyslechla pokyn: Agentko, najděte ho! Hledaný čili Costner mezitím už tuberácky kašle, přesto ještě sípavě honí zlosyny v limuzínách a černých brýlích útočící na hotel, kde veškerý personál nosí do práce flintu. Pravého číšníka či zkušené pokojské by se tady host zjevně nedovolal.Klišé střídá klišé, od popravy ve výtahu až k obřímu výbuchu, veleklišé však zosobňuje zejména sebelítostivý otcovský motiv. Kdykoli si Costner dojatě promítá domácí video z dceřina dětství nebo si podobné úryvky vybavuje v halucinacích po dávce takzvaného léku, křiklavě chybí dálkový ovladač, kterým by divák popostrčil hrdinu do další vzácné akce, místo aby se nekonečně vybavoval s rodinkou.  Také pokus o sarkastické jiskření uvnitř profesní dvojice selhává, za to však nemůže nemastně neslaně spolehlivý Costner, nýbrž umělohmotná, kašírovaně laciná svůdnost Amber Heardové. Na hereckém projevu modelky zůstává nejzajímavější záhada, kterým neviditelným kouzlem osobnosti očarovala svého nynějšího životního partnera Johnnyho Deppa. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (9)

  • Keď sa Ethan Renner (Kevin Costner) pokúša prinútiť francúzsku políciu, aby prinútila rodinu squatterov odísť z jeho málo využívaného parížskeho bytu, povedia mu, že musí počkať do 13. apríla, keď sa skončí zima. A keď sa im vyhráža, že to urobí sám, povedia mu, že ho zatknú. Vo Francúzsku naozaj existuje zákon, ktorý chráni squatterov, ktorí v zimnom období bývajú na mieste dlhšie ako dva dni. Vlastník nehnuteľnosti sa ich vtedy nemôže zbaviť inak ako podaním žaloby. (Arsenal83)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (více)

Reklama

Reklama