Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když přijde na to, že ho jeho žena podvádí, opustí Antoine svůj domov a nastěhuje se ke svému kamarádovi z dětství, Léovi. On a jeho manželka, Léa, mu pomáhají překonat obtížnou etapu života. Jenže pro Antoina je nejtěžší to, že se nemůže vídat se svými dětmi. Najednou je také součástí aranžmá "každý druhý víkend", což z něj vlastně udělalo dalšího tátu na neděli, amatéra, stejně jako jsou tihle sváteční rybáři nebo řidiči. Nicméně život musí jít dál, jednoho dne se snad vrátí také smích a radost. Brzy se však začne v životě Antoina vyjasňovat a možná bude i místo na lásku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si film zvolil na dívání, protože v něm hraje můj milášek Thierry Lhermitte, jenže ten se tam objeví cca na minutu, ale tentokrát nebudu mluvit o zradě na voliči, protože tohle byl krásný zážitek. Já jako kluk musím ocenit už jen to, že příběh je vyprávěn z pozice chlapa, podobný téma (rozvod, starost o děti, hledání novýho partnera ) je většinou vyprávěno z pozice ženy. Nic proti tomuto schématu, ale přece jen jako muž se dokážu mnohem lépe a intenzivněji vcítit do situace chlapa než ženy. Vůbec by mě ani ve snu nenapadlo, jak je těžký zkombinovat hledání nové partnerky a dávat lásku svým dětem s bývalého manželství. Pozor, rozhodně nečekejte žádný slzovody, ten film je hrozně příjemnej, pohodovej, úsměvnej a hlavní hrdina Antonie je chlap se kterým prostě nejde nesympatizovat. Když mu do života vstoupí nová ženská (mimochodem nádherná Hélène Fillières ) Jeane, od začátku si nepřejete nic jiného, než aby to těmhle dvoum vyšlo. Chemie mezi nima je úžasná a i když asi tušíte jak to dopadne, stejně jsem si při každým kotrmelci kterýho se Antonio k Jeanne zpočátku dopustí , říkal, co blbneš chlape, takovou ženskou ber všema deseti. Film kdy už při poslechu nádherný hudby během závěrečných titulků mě bylo jasný, že ho chci vidět znova. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film z reálneho života, kde by mohol byť účinkujúci ktokoľvek z nás, pretože sfilmovaná situácia sa môže stať s každým. Musíme si uznať, že ani chlapi (otcovia) to nemajú jednoduché, hlavne vtedy, keď sú v danej situácii nevinní. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama