Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejzářivější hvězda současné francouzské komedie, Omar Sy, se po velkém úspěchu Nedotknutelných představuje v dalším filmu o dvou parťácích jiného původu a barvy pleti, kteří společně překonávají nástrahy osudu, přičemž o přehmaty a humorné situace opět není nouze. Manželka vlivného šéfa Národní unie zaměstnavatelů je nalezena mrtvá na pařížském předměstí Bobigny. Vyšetřování svede dohromady dva policisty z protichůdných světů. François Monge, kapitán slavné pařížské kriminálky, je v tvrdé předměstské realitě stejně nepoužitelný jako jeho předměstský kolega Ousmane Diakité ve vyšší společnosti naleštěných pařížských salónů. Okolnosti je však donutí spolupracovat a vyšetřování politicky ožehavého případu se dává do pohybu. Nepravděpodobná dvojice v baseballové bundě a baloňáku budí svými neohrabanými metodami pozdvižení všude, kde se objeví, triky odkoukané od Belmonda a Eddie Murphyho však zabírají a agenti se dostávají lotrům na zoubek… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožrouti se evidentně snaží z nové, zářící cirkusové gorily vyždímat maximum, a tak kvapen splácali pro svého senegalského Žángabéna rychlokvašnou sračku, jen aby si rychle zaparazitovali a vyždímali ještě pár Ojr z veskrze dokonalých Nedoknutelných. No, udělali by lépe, kdyby raději nechal odlít v Číně pár jeho velmi toxických figurek a rozhodili je do předměstských tržnic mezi všechny ty milé a vítané azylanty z afrických kolonií, co by si je flákli na poličku mezi djembe a bongo a snili dál svůj "francouzský sen". A tak mu místo velmi charismatického kripla přiřkli za partnera velmi nesympatického buzeranta a za každou cenu se z něj snažili udělat galského Eksla Folyho, přičemž tato snaha vyznívá uboze až trapně a z populárního dakarského lidoopa napodruhé vyždímali akorát tak profesora Klumpa. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Len podpriemerná kriminálka s dvoma policajtmi, čiernym a bielym. Ukecanosťou sa trochu snaží priblížiť Policajtovi v Beverlly Hills, len je to podstatne menšia zábava. Pár svetlých momentov sa nájde, dokonca aj na zamyslenie, korupcia v najvyšších miestach nejde vykynožiť, ale bojovať sa proti nej musí. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Pokus o francouzskou Křižovatku smrti, který se snaží na základě známého receptu naservírovat různorodou dvojku detektivů vyšetřující tentokráte zločin z pařížského předměstí. Bohužel tvůrci si asi neuvědomili, že to co zafungovalo jednou, nemusí fungovat pokaždé a už vůbec ne s každými herci. Jinými slovy řečeno Omar Sy není Chris Tucker, aby celý film utáhl na svém vtipném řečnění a příliš mu nepomáhá ani nezáživný Laurent Lefitte. Přidá-li se k tomu poměrně nudný příběh, který spíš řeší problémy na předměstí francouzského hlavního města a jak bílí papalášové utlačují černé přistěhovalce, než aby vás dokázal přitáhnout k obrazovkám nebo rozesmál, tak je potom těžké na filmu hledat nějaká pozitiva. Každopádně pár vtipných scén tam bylo a jednou se to vydržet dá. Moje hodnocení 40%. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Ty TERVO, tys čurák povolaný! Ve svém populárním commentu zmiňuješ, že snímek nepřinesl nic nového. Tos snad očekával spisovně mluvícího Omara nebo šlapku s pravým ňadrem větším?! Dvojka arogantních policejních vyšetřovatelů je svým způsobem vtipná, naneštěstí produkce vsadila kalhoty na fakt, že Omar je prostě černou obdobou Bolka Polívky ergo nějaký úchvatný scénář není zapotřebí. CHYBA BITCHES! Scénář je tak průhledný, že se raději věnujete nóbl bordelu, než polemizaci nad tím, proč nikdo neskoná násilnou smrtí. Bůh žehnej na české asketické cigoše, dobře živení francouzští lebkouni z předměstí L'Paris poslouchajíc tvrdý rap by bezesporu byli většími kandidáty na pozici "dnes tě oberu o svačinu, zítra o panictví". 55% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film nepřináší vůbec nic nového. Naopak se opět snaží dát dokupy herce, kteří se k sobě vůbec nehodí. Omar Sy (Ousmane Diakhité) jehož jméno se nedá ani vyslovit a Laurent Lafitte (Francois Monge) jsou jen podprůměrná nejiskřící a mnohdy i nudná dvojice. Tak vše musí zachraňovat Sabrina Ouazani v roli Yasmíny. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama