Reklama

Reklama

Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú

  • Česko Druhá kniha džunglí (více)

Obsahy(1)

Malý Mauglí se musí v indické džungli skrývat před nepřáteli. Když ho spatří zaměstnanec velkocirkusu Barnum, dostane od šéfa příkaz chytit chlapce - bude z něho znamenitá atrakce. Na lovu se účastní i tajný Mauglího strýc, který touží po jeho smrti, protože by mohl po svém bratrovi získat velké dědictví. Mauglímu pomáhají utéct jeho zvířecí kamarádi - medvěd Balú a panter Bagíra. Největší pomoc mu poskytne opičí král. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Jednotku som sice nevidel, ale toto spracovanie Knihy dzungle sa mi zda velmi podarene. Moj dojem mozno prameni z toho, ze ako maly som Maugliho velakrat cital a vo filme sa mi zdali postavy a vsetko okolo presne take, ako som si to pri citani predstavoval. Po hereckej stranke ma doslova ocarila dvojica neposlusnych simpanzov, pri ich kuskoch sa clovek musi smiat aj keby nechcel :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě docela lituju těch 50 korun. TAkhle stupidní hovadinu snad nemyslely tvůrci vážně. Pohádky mám celkem rád, ale co je moc. Herec hrajícího Mauglího byl tak děsně odpornej že jsem mu nepřál nic jiného aby ho ty zvířata znásilnila či zabila. No a ani ostatní herci nic moc. Děs děs a děs, jeden z nejhorších dětských filmů co jsem kdy viděl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem žral, když jsem byl menší. A to mě ti tarzani a další lidoopové co se houpou v džungli na lianách moc nebrali. Tohle byla vyjímka. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne slabe, dokonca by som to oznacil ako zneuctenie vynikajuceho pribehu. Ta jedna hviezda zo sucitu. ()

kacaabba 

všechny recenze uživatele

Hodnotím dle podobnosti s knihou, na kterou se film odvolává. Ještě jsem knihu nedočetl, ale zatím s knihou nemá společného téměř nic. Vřele DOPORUČUJI ROZHLASOVÉ zpracování od J. Horčičky. Lze sehnat na internetu. To je mňamka! ()

Budisovie 

všechny recenze uživatele

Príbeh nič moc, ale za krajinu, kameru a prácu so zvieratkami dávam 3 hviezdičky. Takýchto filmov je málo dokonca s tak náročnými hercami :). ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Opět film co jsem viděl už jako malý. Krásně sfilmovaný, nechybí ani humor. Příběh se mi sice zdá nějak rychle vymyšlený, čili není tak propracovaný, ale vůbec mi to nevadilo, poněvadž je to opravdu krásně příjemný film. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento dodatočný príbeh o Mauglím mi prišiel už dosť zbytočný a aj dosť mimo predlohy. Dej sa síce snažil byť dostatočne dobrodružný, ale veľmi je na tomto filme vidieť nízkorozpočtovosť. Na druhej strane ale veľmi solídna práca so zvieratami. V globále ma ale tento snímok nezaujal natoľko, aby som mu dal aspoň priemerné hodnotenie. 45 % ()

Reklama

Reklama