Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Klára se přestěhuje s matkou do malého městečka, poté co se její rodiče rozvedli. Jen těžko si získává nové přátele, a tak zkouší všechno možné, aby se s novým prostředím sžila. Jejím posledním pokusem bude to, že se přihlásí do jezdecké školy, i když na koni nikdy ani neseděla, natož aby se účastnila jezdeckých závodů. Začátky budou velmi krušné? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá dejová linka, schémy overené v amerických filmoch a k tomu sen každého druhého decka - kôň. Rodinný film, ktorý funguje. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

ó,jé.....dvojice na koni jela k obzoru,vstříc slunci a zítřkům.....trochu mi ten závěr připomněl konce filmů se světlými zítřky z dob minulých....příběh divný,maminka Kláry divná,ale proti koníkům nic nemám :-) ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

SWITCH WEEK 2 / 5) KLARA. No musím povedať že toto bolo naozaj utrpenie. Jednoduchá dejová linka ktorá mi až príliš pripomína film Víchor. Otravná mama, trápne dialógy, herci na prd. Film stvorený pre mladšie publikum ale hlavne pre fanúšičky koníkov. Ja proti nim nič nemám, len tento film sa mi zdal naozaj až príliš trápny a dialo sa tam veľa nezmyselných vecí. Klára je jednoducho film ktorý nieje určený pre mňa. Trápne, otravné, nezmyselné a smiešne. No ale pochváliť musím niektoré scénky ktoré vo filme sú. HODNOTENIE: 4/10 ()

Reklama

Reklama