Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomocí převratné technologie vytvoří biotechnologická firma v Los Angeles dva dinosaury. Když však uniknou z expozice a začnou působit škody, musí bývalý požárník zachránit z nastalého chaosu svou dceru. V hlavních rolích tohoto akčního snímku uvidíte Kennetha Adamse a Joshuu Michaela Allena. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

arowhill odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy neočekával jsem žádný zázrak...jenže ten finální výtvor nemá absolutně nic co by stálo za zhlédnutí.Po celou dobu jsem jaksi nechápal co tímhle výtvorem mělo být divákovi zděleno.Tohle je opravdu kandidát na titul nejhorší snímek roku.Možná kdyby to režiser pojal jako dokument o dinosaurech vyznělo by to mnohem lépe. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Varan upadá do šoku!“ Tenhle výtvor od Asylumu je poměrně dobrý. Je to stále céčko jak vyšité, ale je v něm hodně akce a vtipných hlášek. Dinosauři se nestydí, je jich mnoho, běhají po městě jako splašení a ukojují si na bezbranných amerických civilistech svůj obří apetit. Dcerka to řeší bezhlavým útěkem kamsi do podzemních částí budov, taťka už je trochu starší a nestíhá, a tak to jistí zezadu s brokovnicí, jak se na hasiče patří! Takže na dinosauří céčko se jedná o rozhodně nadprůměrný počin. ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Na pomery Asylum skôr slabý priemer, Sharknado zatiaľ ostáva neprekonané. No ale k dinosaurom - zaujímavá blbinka s rýchlym spádom, kde sa nikto netrápi s nejakým vysvetľovaním a skoro hned od začiatku dinosaury útočia na všetko čo sa pohne a dávajú si záležať na tom, aby cez pol mesta prenasledovali hlavných hrdinov. Nájde sa pár nelogickostí, ale posledná naháňačka bola epická. No a rýchly záver je tiež cool, niečo na štýl X-Files. Bye, bye, birdie! 20% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Mírně jsem ze začátku doufal, že se z toho vyklube uspokojující vyvražďovačka... Monstra: O větší death count není nouze, jen to zase kazí ta mizerná grafika jako z Malování. Herci: Treat Williams by měl natočit něco se Stephenem Baldwinem, bylo by to pro fanoušky nízkorozpočtových blbin stejně hřejivé, jako spolupráce Stalloneho a Schwarzeneggera. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Asylum uvádí...a už se mi třepal palec nad tlačítkem -vypnout- ,samozřejmě jsem se ovládl a podíval se.A musím říct ,že nezklamalo.Vše je pořád ve stejných "kolejích" .Trapné dialogy,otřesné triky,podprůměrní herci.A ke všemu lživý přebal,který láká na to,jaká to bude bomba,destrukce a skvělá podívaná.Kdyby jste se rozhodli,že se na snímek podíváte bez zvuku a jenom na trikové sekvence,je to docela sranda vidět 12ti-tunového dinosaura,jak pobíhá po rušné křižovatce honící se za autem a při tom za sebou nezanechá žádnou stopu ani nešlápne do okolního auta.Prostě to profrčí jak baletka.Asylum filmy většinou nedokoukáte nebo je přetáčíte dopředu aby jste se co nejrychleji dostali ke konci.Ani tento snímek nebude výjimkou. ASYLUM!!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu Doug (Jose Rosete) nařídí technikovi Graham (Jennifer Robyn Jacobs), aby nechal Larryho přivést na operační sál. Je to herečka Kelly V. Dolan, kdo odpovídá, ale v seznamu obsazení je uvedena jako technik Rosario. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Los Angeles. Mnoho scén se natáčelo v blízkosti budovy American Apparel. (Terva)
  • Na stole v laboratoři je vidět nádoba s genetickým materiálem s nápisem: „Dodgson D N CE3K 06/09/93.“ Dodgson byla zlá postava ve filmu Stevena Spielberga Jurský park (1993), která získala původní dinosauří embrya. Zápis CE3K může být interním vtipem odkazujícím na film Blízká setkání třetího druhu (1977), další Spielbergovu produkci. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama