Reklama

Reklama

Vampírky

  • Česko Upíří sestry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dakaria a Silvania, poloviční vampírky se přestěhují z Transylvánie do Německa, a tady se - místo nočního života - přizpůsobí dennímu světlu a životu. Chodí do školy a používají krémy proti slunečnímu záření a vzduchem létají pouze v noci. Největší problém je najít si kamarády, protože musí být velice opatrné, aby neprozradili svůj „původ"...Film je natočen podle bestselleru pro děti spisovatelky Franzisky Gehm. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (23)

JFL 

všechny recenze uživatele

Na jednu stanu hurónská guilty pleasure, ale jelikož to tak zamýšleli i sami tvůrci, tak je to vlastně nehorázně zábavný film; dokonce hereticky prohlásím, že přinejmenším z hlediska intenzity diváckého zážitku zcela nečekaný vrchol Berlinale, potažmo EFM. „Upíří ségry“ jsou takový nadsazeně hyperstylizovaný Harry Potter, jen místo čarodějů tu jsou upíři a cílovým publikem jsou holky a ne kluci. Většinu nedospělých představitelů lze popsat jako neskutečná dřeva, ale spolu s vyloženě požitkářskými hyper-karikaturními party pro dospělé to utváří uhrančivý styl, který dále doplňuje záměrně za vlasy přitažené vyprávění a fanaticky titěrná výprava. Nikdy bych nečekal, že dětský biják o dvojici okázale odlišných sester (jedna rebelská emo rockerka druhá po tuctovosti bažící boubelka) s poloviční upírskou krví bude taková přiznaně bizarní jízda, která dokáže klišé a schémata umocňovat na úroveň campu, ale navíc hrdě poukazuje na svou primitivnost a vykonstruovanost. Sekvence, kde je dávno jasný vývoj událostí pro jistotu, aby to došlo i blbečkům, konstatován po sérii vše říkajících ilustračních sekvencí, se tu mění ve vítaný žert, všeobjímající afektovanost kupodivu není otravná, ale spíš zvrhle nakažlivá a když se tvůrci dostanou do úzkých, uvolní si prostě ruce nějakým křiklavě přízemním fórkem až fantozziovského rázu (prdící krvesajný červ ještě kupodivu není v tomto ohledu vrchol). ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ze začátku film působil chvilku svěže a zdálo se, že by nějaké nápady mohl ještě nabídnout. Bohužel to skončilo přestěhováním do Německa. Zábavný soused? Nějaký Kessler? Humor skopčáků mi nikdy nepřišel zábavný (vlastně si až na vlčáka kradoucího housku ani na žádný nepamatuju). Nechutně a otravně přehrávající soused tak byl tím nejhorším. Lacinost a jednoduché dialogy můžeme přičíst cílové skupině malých divaček. Takže jsi-li puberťačka fascinována upíry (nebo intelektuál, který je několik dní ládován pouze intošskými a uměleckými filmy - dle komentu JFL), je hodnocení 5*. Jsi-li puberťačka s jinými zájmy, je pro tebe hodnocení 3*. Jsi-li dospělý a nebo člověk (muž), radši to vynech. ()

Reklama

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

SWITCH WEEK / 6) VAMPIRE SISTERS. Ja už začínam ľutovať do čoho som sa pustil. Videl som málo filmov na motív upírov pretože ich nemám až tak rád a Twilight mi úplne stačil. No ale toto bolo už naozaj hrozné. Trápne dialógy a správanie sa postáv mi doslova trhali nervy. Herecké výkony jednoducho stáli za nič a nápad zrealizovať celé toto fiasko už bol hriech. Celý film som sa náramne nudil a chcel som aby to čím skôr skončilo. A aj keď tam bolo už niečo zaujímavé tak prečo sa nevrhnúť do ďalšej nudnej a neuveriteľne nudnej sekvencii plnej zlých dialógov. Celé to "Nemecko" v ktorom žili bolo...Ja vlastne neviem čo to bolo. Jedna ulica na ktorej je tak 10 domov maximálne a hneď vedľa toho je les a cintorín, to je všetko. Ale niekedy sa mi zdalo že je to oveľa väčšie, a aj bolo ale celé to na mňa pôsobilo tak utesnene. A to nehovorím ešte o strašnom greenscreenu a CGI. HODNOTENIE: 3/10 ()

Mina230692 

všechny recenze uživatele

:-D :-D kdybych si u toho nedělala výpisy do školy... tak to vypnu po pár minutách :-D Ale jako pozadí ... to člověka nenutí dávat tak uplně pozor na film. :-D písnička co zpívají mě vytáčela do obrátek, sledovat to více, tak by mě asi hodně točil i ten děsně přehrávající soused. Zápletka taková hodně jednoduchá. Celkově... nic moc film. který si ani nestojí za to pouštět, Pokud máte doma děti, tak možná.. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Upíří komedie pro věkovou skupinu do 15 let balancuje mezi Ať žijí duchové a prvním dílem Harryho Pottera. Proti naší stále nudnější a hloupější sadě pohádek o princeznách stojí komedie ze současnosti, která se obejde bez čertů, vodníků a pitvoření. Jednoduché a nakažlivě zábavné příhody poloupírských sester, které se s rodinou přestěhují z transylvánského upířího města do současného německa. Body navíc za casting, kostýmy a písničku. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Německu v Severním Porýní-Vestfálsku. (Terva)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama