Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klasický mytologický příběh o Herkulovi dostává zcela nový rozměr. Začíná v momentě, kdy Herkules splnil pověstných dvanáct úkolů, aby se vykoupil ze svých minulých hříchů. Žije ve vyhnanství a živí se jako žoldák. On a jeho pět věrných společníků putují po starověkém Řecku a výměnou za zlato poskytují ochranu každému, kdo je potřebuje. Když o jejich služby požádá samotný trácký král a jeho krásná dcera, jejichž zemi neustále ohrožují tyranští bojovníci, Herkules pochopí, že svému osudu nemůže utéct. Musí přijmout svůj mýtus a stát se opět tím slavným hrdinou, kterým byl kdysi dávno .. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

no byl jsem na tom kdysi v kine ale i po tech letech ve me zustava horka pachut ...trailer sliboval  epicke bitvy s mytickejma potvorama  a svete divse  byli to jen zvasty a vymysli a nic z toho nevykonal  , nas polobuh je tu jen jako obyc namakanej  typek ..jmenovat se to jinak  tak  to ani nevadi , ale kdyz uz Hercules  tak uz clovek ceka vic ..jinak film je  docela obstojnej a nakonec i zabavna popcornovka ,,, narozdil od posledniho conana  a hercules  :zrozeni legendy  ...kazdopadne  verte pak trailerum ,bud vam naslibuji hory doli  co ve filmu ani nejsou ,nebo vykecaj celej dej v kostce a nebo vyplacaji vsechny dobre sceny a film uz je jen sed a nuda

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Docela mě mrzí, že se pravděpodobně nedočkáme pokračování. Hercules totiž narozdíl od soubojů titánů, barbara Conana a dalších obdobných titulů, neztrácí ani na minutu své tempo a po celou dobu své stopáže neuvěřitelně baví. Nehledě na fakt, že po stránce herecké, charakterové, akční, hudební, výpravné, je tak o dvě třídy výš, než zmiňované tituly.
Co oceňuji, že je zde Herculova družina opravdu hojně využitá. Každý z nich má epické momenty a všichni hláškují jak na běžícím páse. Tady by se měla Wonder Woman přiučit. Akce mi přišla nápaditá a dobře zpracovaná. Hudební podkres se taktéž velice povedl. Dokonce i ty vtipy a hlášky byli povedené, a v žádném případě rušivé. Člověk má při sledování opravdu pocit, že sleduje legendu. Silné 4* 84%

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

xhc

Když už jsi zmínil ten seriál.. Nevíš o tom, jestli se dá sledovat někde online?

na příspěvěk reagoval xhc

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

mňa seriál celkom bavil, kompletne som ho dopozeral a tak som sa teda pustil do filmu. nie je to zlý film, je jasné, že sa snaží vychádzať v ústrety so seriálom: herkulové hlášky, reč tela, proste videl som tam kevina:) žiaľ tú skvelú seriálovú atmosféru to vo mne celkom nevybudilo, taktiež emócie okolo deju či postáv ,2*

na příspěvěk reagoval Helo, majkl44

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Segrestor

Já jsem původně chtěl požadovat vysvětlení, ale pak jsem si řekl, že tě takovou prkotinou nebudu zatěžovat a zeptal jsem tetičky wikipedie... a bylo to přesně to, co jsem si myslel, že by to mohlo být... ztráta času, hledal jsem to zbytečně :(

Uživatel smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wysch

Dobrý filmík. Bavil som sa. Trochu iné ako som čakal. Ale ďalšími dvoma Herkulami si to jasne vytiera riť. Inak videl som 101 minutovú verziu, ktorá sa tvárila extended. Vie sa o tom niečo? Lebo hento by som na PG 13 netipoval.

na příspěvěk reagoval Helo, belien

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jedinný co chrápu je proč právě ROCK... Ale že měli už tehdá kvalitní šampóny ... hmm. B)

Výz Rock vs Hlava Nemejského lva...

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Apollyon09

A proto ti říkám, že vpravo vedle diskuze jsou tagy, a v tazích je "podle komiksu". Chápu, že sis toho nevšiml, tak jsem tě na to upozornil. Nechápu, proč ale pořád tedy obhajuješ nějaké svoje očekávání. Mýlil ses, nevšiml sis, děkuju za vysvětlení, proč to není tak, jak jsem chtěl/očekával, že to bude. Nashledanou u jiné diskuze. Hotovo, co řešíš. Puntík.

;)

na příspěvěk reagoval ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já si zase myslím, že kdyby to bylo jenom o těch 12 úkolech tak je to trochu nuda. já jsem hlavně doufal v nějaký pořádný bitvy a v Rocka kterej bude každou vteřinu neomylně dokazovat, že pro podobnou roli se snad narodil a přesně to jsem dostal.

na příspěvěk reagoval Lefty86

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Wysch

Predstav si, že ten obsah pokladám za tak nepodstatný, že ho automaticky prehliadam. Vidím názov Herkules, pozriem si trailer kde Herakles bojuje s Hydrou, Nemejským levom... atď., tak nepredpokladám komiksovú debilinu, kde sú uvedené scény vlastne iba 3 minútovým intermezzom k niečomu, čo nemá s legendou nič spoločné!

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Wysch

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Apollyon09 , Helo

Netvrdím, že to nejde, že komiks nemůže být historický věrný. Jen tvrdím, že jen naivka od komiksu něco takového čeká. To je celkem rozdíl.

 

Jinak co se tagů týče, sorry, neuvědomil jsem si, že lidi ztrácejí i schopnost používat oči, když už ne mozek. Sorry, že jsem se tě/vás dotknul, že se nekoukáš/te na tagy hned vedle diskuze vpravo. 

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Helo

Přesně. Z filmu 300 podle komiksu byl každej vystříkanej. Nadávají na to jak se jim hodí do krámu-)

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Wysch

nechápu proč by komiks nemohl bejt jakž takž věrnej báji a proč ten, kdo v to doufá, je hned hlupák? podívej se na první 300, který je podle komiksu a drží se to historie víc, než by člověk věřil (jasně, je to přehnaný, ale ta základní kostra i některý hlášky jsou věrný historii).

na příspěvěk reagoval Kobain, Wysch

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Apollyon09

též neočekávám, když je film podle známé mytologie, že je teda spíš podle nějakého neznámého komiksu. to je dokonce pro mě novinka, a to tuhle diskuzi a dění kolem tohoto filmu sleduji. zvláštní, že mi to uniklo. ostatně, omalovánky UÁÁÁ, GRRR a PRÁÁÁSK šly vždycky mimo mě :)

na příspěvěk reagoval Kobain

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Wysch

A len naivný blbec očakáva, že sledujem nejaké trápne tagy. Nevedel som, že je to podľa komiksu. Ale vďaka za informáciu, to všetko vysvetľuje.

No môj názor to nemení. To, že si nejaký blbec ukradne meno jedného z najväčších gréckych hrdinov a zhovadí ho do svojej zvrátenej podoby nikoho neospravedlňuje. Herkules je pre mňa pojem, ale to pre američanov a tie ich komiksy asi nič neznamená...

na příspěvěk reagoval Segrestor, Wysch

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já jsem náhodou docela spokojenej. O dvě třídy lepší než ta píčovina z Lutzem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jé tady je legrace jak si spousta lidí nevidí do huby a mění názory jak ponožky :-D

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Trailer síce sľuboval viac, ale ja som čakal väčšiu sračku. Síce nechápem prečo nevie niekto natočiť film podľa skutočnej legendy a musí to furt nejak debilne zhovadiť a prekrútiť, no dopadlo to v celku dobre. Síce je to film postavený úplne na hlavu, nechce sa tváriť ako fantasy, aj keď to nakoniec fantasy je.

Mohlo to dopadnúť aj horšie... Takých 60% je objektívnych.

na příspěvěk reagoval Lefty86, Wysch

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

DarkKnight

ten článek je hloupost. Alan Moore se ohledně Watchmenů jasně vyjádřil pokud si pamatuju: "Já se na ten zasranej film nikdy nepkdívám a vy se z toho klidně poserte."

Takže nevím kde to Marek vytáhnul že je s ním spokojenej.

na příspěvěk reagoval Helo, DarkKnight

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

DarkKnight

no jo, kdoví jak to je. Nechoďte do kina protože nezaplatili za nápad tomu kdo to vymyslel ale je už mrtvej. bla bla bla. To mě nezajímá. film je dobrej dávám 80% v klídku :-)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Udělen první "ČSFD Honor Award"

Udělen první "ČSFD Honor Award"

26.04.2015

Ve třetím dubnovém týdnu se v Praze uskutečnil koncert filmové hudby Film Music Prague s repertoárem skladeb španělského skladatele Fernanda Velázqueze a dvou Britů ve službách Hollywoodu, Harryho… (více)

Hollywoodští skladatelé v Praze

Hollywoodští skladatelé v Praze

18.04.2015

Hned několik světových premiér obohatí program 4. ročníku festivalu Film Music Prague. V rámci koncertu s názvem Hudba Hollywoodu zazní 23. dubna ve Dvořákově síni Rudolfina hudební ukázka z… (více)

Oheň a led podle Rodrigueze

Oheň a led podle Rodrigueze

20.12.2014

Conanovsky laděných fantasy není nikdy dost. Letošní Hercules s Dwaynem Johnsonem nakonec slavil slušný úspěch, takže není vývoj dalších žánrovek v zásadním ohrožení. Komu to hraje do karet? Robertu… (více)

Reklama

Reklama