Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji: tomuhle snímku se nezdráhám dát nálepku absolutně nejhorší "film" v dějinách kinemaografie. Asi mám film (obecně) až moc rád, takže tohle dílo bych filmem snad ani nenazýval. Prostě hloupost x kravina to celé na nekonečnou. A co je nejhorší - český distribuční název, jenž připomíná (asi ne náhodou) jeden Fincherův film (což je víc než zavádějící). ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

Reklama

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam deseti nejhorších filmů, co jsem viděl, má nového člena, možná i předsedu. Odpudivější, trapnější a míň vtipný film bych hledal těžko. Vrchol nevkusu a trapnosti a víc negativních věcí mě nenapadá, ale jestli mě časem napadnou, rád se vrátím a přidám je. Proti tomuhle by se mohl ohradit i Zdeněk Troška. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bezchybné dílo, plné lásky a porozumění. Lepší je v rauši sledovat snad už jen South Park nebo Teletubíky. Byť by se znázornění německých turistů mohlo jevit jako kulturně stereotypické, sedí jak prdel na hrnci. No a Perryho musela zahrát baba, protože takhle hnusnýho chlapa i přes masivní casting nenašli.Takže jestli už nejsi starej a skoto mrtvej, a víš o čem hrají Oasis, bav se jedinče. Jo. Jóó. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek budete milovat nebo nenávidět. Střední cesta zde neexistuje. Já ze sebe nebudu dělat kokota a rovnou konstatuji, že se řadím k milovníkům. Miluji humor, který hapruje na totální hraně snesitelnosti. Tento film na této hraně nehaproval, ten ji v samém počátku přeskočil a strhl směr do absolutního nevkusu a na nejnižší filmařské dno, které si člověk troufá představit. Spousty zdejších pseudointelektuálů to zřejmě nepřežijí a okamžitě si poběží vyleštit trubku někam k Občanu Kaneovi, nebo polechtat bobříka odvahy u tohohle zbytečného nesmyslu. Když už si myslíte, že nic více šokujícího nelze zahlédnout, tak vás film během okamžiku vyvede z omylu. Tenhle film je tak neuvěřitelně debilní, až je vlastně senzační. Trošku mě mrzí, že jsem film neviděl ve svém útlém věku. Jistě by mě velmi pozitivně poznamenal. Na tomhle snímečku se pozná, kdo má dobrý vkus. U scénky v moři jsem málem umřel smíchy. Zůstat pouze u jediného zhlédnutí se mi zdá trošku škoda, takže se možná k snímku vrátím, ačkoli tak činím z vlastní vůle velmi výjimečně. Hlavní dvojice jsou tak úžasní retardátoři, že nemají chybku. Vůbec celkově je to skvěle vymyšlené, všichni se perfektně doplňují a vše do sebe bezchybně zapadá. Tvůrcům moc děkuji, že mi o pár hodin, ba dokonce dnů, prodloužili život a pokusím se tento čas strávit sledováním podobných bláznivých komedií. Nemohu hodnotit jinak než maximálním hodnocením a všem odpadářům vzkázat něco vysoce vulgárního, co si netroufám publikovat. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)
  • Ve filmu jdou Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) do klubu Amnesia, ve skutečnosti byl však použit vchod do klubu El Divino. (juta)

Reklama

Reklama