Reklama

Reklama

Takoví normální Američané - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller / Akční
USA, 2015, 9 h 54 min (Minutáž: 42–50 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

I třetí sezóna se věnuje snahám získat technologii "stealth", hlavním tématem se však stává vleklá válka v Afghánistánu, která se pro sovětskou stranu nevyvíjí vůbec dobře. Dalším palčivým problémem je pro Jenningsovy (Matthew RhysKeri Russell) dcera Paige (Holly Taylor), před níž je stále obtížnější udržet všechna tajemství. Nečekané potíže poznamenávají i vztah mezi "Clarkem" a Marthou (Alison Wright), do děje výrazně zasáhne i staronový kontakt s Centrálou - Gabriel (Frank Langella). (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Na tomhle seriálu je nejlepší, že čím víc ho sledujete, tím víc si začínáte uvědomovat, jak strašně moc si nezaslouží žádný srovnávání. Je to totiž naprosto samostatně funkční pecka, která nepřipomíná nic, co by se aktuálně na televizních obrazovkách pohybovalo a přesně proto ji k dokonalostí chybí už jen to, aby na ni začalo koukat víc lidí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní seriálová sezóna. Tady fungovalo opravdu všechno, scénář byl vynikající, celá série si udržela skvělou atmosféru i napětí a já jsem se těšil na každou další epizodu. Pokud bych měl výkon některého z herců vyzvednout, byla by to jistě Alison Wright, její Martha Hanson byla s každým dílem lepší a lepší. Předpokládám, že bych měl svádět krutý vnitřní boj ve chvílích, kdy mi jsou Phillip a Elizabeth sympatičtí, protože jsou to hlavní záporáci, ale protože jsem jaký jsem, kašlu na boj a fandím jim. Jasným záporákem a slizounem je pro mě pastor Tim. ()

Reklama

Galerie (147)

Zajímavosti (4)

  • Ve 28. minutě dává Philip (Matthew Rhys) své dceři Paige (Holly Taylor) k narozeninám debutové album od britské synthpopové kapely Yazoo s názvem „Upstairs at Eric's“, na níž můžeme slyšet hity jako jsou „Only You“ nebo „Don't Go“. (Trajektt)
  • Ve 37. minutě, když si jde Elizabeth (Keri Russell) promluvit se svou dcerou Paige (Holly Taylor), tak zapne rádio, ve kterém hrají skladbu „Vienna“ od britské kapely Ultravox. (Trajektt)

Reklama

Reklama